Έχει χαθεί από προσώπου γης την τελευταία 15ετία: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο Κώστας Καστέλλης, ένας από τους δολοφόνους στο «Παρά Πέντε»

Η πορεία του στην υποκριτική και ο καλλιτέχνης γιος του

Το «Παρά Πέντε» αποτελεί μια ιστορική πια σειρά του Mega, την οποία λατρέψαμε σε υπερθετικό βαθμό για το υπέροχο σενάριο και τις σπαρταριστές ατάκες, αν και υπήρχε διαρκώς μια εναλλαγή με αρκετά σκοτεινά στοιχεία της υπόθεσης, που ερευνούσαν οι ήρωές μας, με τη Σμαράγδα Καρύδη παράλληλα να πραγματοποιεί μια αποκάλυψη 20 χρόνια μετά για τη σειρά.

Expand player

Η υπόθεση, όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, επικεντρώνεται σε μια πεντάδα που είχε δολοφονήσει την Ελευθερία Ασλάνογλου και, ύστερα, συμμετείχε σε ένα οικονομικό σκάνδαλο, με αμφότερα να εξαρθρώνονται πάνω από 30 χρόνια αργότερα από την αγαπημένη μας παρέα, αν και οι τρεις εκ των πέντε κακών, στο τέλος της σειράς, ήταν πια νεκροί στο σενάριο.

Ο πρώτος που πέθανε ήταν ο Κώστας Καστέλλης, ο ετεροθαλής αδελφός του Σταυριανίδη, που αναφέρθηκε συμμετείχε στη δολοφονία και το βιασμό της Ελευθερίας Ασλάνογλου, με τον Βενετόπουλο να τον θεωρεί πειθήνιο όργανο, αμφισβητώντας την ενεργό συμμετοχή του. Στα επόμενα χρόνια δεχόταν την «φροντίδα» της Φωτεινής Κουτσιουμάρη, μιας οικιακής βοηθού που είχε τοποθετηθεί από τον Παυρινό, για να τον ελέγχει, όμως όταν η παρέα μας τους ανακάλυψε, τότε δολοφονήθηκαν αμφότεροι. Το γεγονός αυτό είχε εμπλέξει την Αγγέλα, η οποία αργότερα καταζητείτο, αφού τα αποτυπώματά της είχαν βρεθεί στο σπίτι.

Η πορεία του Αντώνη Μπαμπούνη και ο καλλιτέχνης γιος

Ο ηθοποιός, που ενσάρκωσε το ρόλο εκείνον του ενός εκ των πέντε φονιάδων, έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από την τηλεόραση, απέχοντας κι έχοντας αφήσει θέση... στο γιο του, αν και από άλλο μετερίζι καλλιτεχνικό. Ο Αντώνης Μπαμπούνης εμφανίστηκε για τελευταία φορά το 2008 τη σειρά «Ποιος μας πιάνει», με συμμετοχές στην τηλεόραση ήδη από το 1977.

Τα χρόνια, φυσικά, έχουν περάσει και ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε κάποιες θεατρικές παραστάσεις, καθώς και διηγήσεις σε διάφορες εκδόσεις. Όλα αυτά κυρίως τη δεκαετία του 2010, με το γιο του, Βασίλη, να ακολουθεί τα χνάρια του ως προς τον καλλιτεχνικό δρόμο, αλλά τελικά να γίνεται μουσικός. Ο Βασίλης Μπαμπούνης έχει καταγράψει επίσης εδώ και πολλά χρόνια τη δική του πορεία, έχοντας συνεργαστεί με καλλιτέχνες, όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι, ενώ έχει εμφανιστεί και σε ταινίες μικρού μήκους, μπαίνοντας για λίγο... στα παπούτσια του πατέρα του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χάθηκε τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση μετά την προσωπική του περιπέτεια: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο Δημοσθένης Πολίτης από το «Παρά Πέντε»

Έχει χαθεί μετά τη συμμετοχή του στην ιστορική σειρά του Mega: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Δημήτρης Σαρρής από το «Παρά Πέντε»