Τηλεοπτική «βόμβα»: Τέλος η Μαρία Αναστασοπούλου από το «Καλημέρα Ελλάδα»; Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ;

Όλο το παρασκήνιο

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα της ενημέρωσης που θα απασχολήσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το προσεχές καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1.

Expand player

Τα πρώτα "προβλήματα" της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον ΑΝΤ1

Ήδη, άρχισαν τα πρώτα προβλήματα της δημοσιογράφου με τον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς η βραδινή εκπομπή της έγινε ήδη δεκαπενθήμερη, ενώ δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα να αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπαδάκη στην παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα».

Επιστρέφει στο ΣΚΑΙ η Μαρία Αναστασοπούλου;

Το όνομά της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, σύμφωνα με το nassosblog.gr, ακούγεται και πάλι στον ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά για τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, στη θέση του Γιώργου Αυτιά, που όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφιος της Ευρωεκλογές. Αυτή η μετακίνηση, σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να φέρει καραμπόλες στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ.

«Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο»: Η άβολη στιγμή ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου

Μια άβολη στιγμή σημειώθηκε στο «Καλημέρα Ελλάδα» ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου με τον παρουσιαστή να ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο που παρακολουθούσε.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθούσε να θέσει την ερώτησή της στον κύριο Μαυροειδάκο, τον λόγο προσπάθησε να πάρει ο Γιώργος Παπαδάκης πατώντας πάνω στη φωνή της και λέγοντας: «Συγγνώμη Μαρία». Παράλληλα, «μπηχτή» πέταξε ο Σπύρος Χαριτάτος για τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Ένα λεπτό βρε Γιώργο μου» του απάντησε εκείνη, με τον παρουσιαστή να λέει, «Όχι, όχι, συγγνώμη βρε Μαρία μου, γιατί είναι σε συνάφεια».

Η Μαρία Αναστασοπούλου όμως, επέμεινε προχωρώντας στην ερώτησή της. Τότε ο Γιώργος Παπαδάκης, εμφανώς εκνευρισμένος της απάντησε, «Ωραία, πες το βρε Μαρία, να μη μιλήσουμε».

Λίγο μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης επανέφερε το θέμα λέγοντας: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, γι’ αυτό είπα να μη με διακόψει η Μαρία», για να εισπράξει ως απάντηση ένα… «δολοφονικό» βλέμμα από τη συμπαρουσιάστριά του.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Yπάρχουν όταν έχεις 4 ώρες εκπομπή! Mε το που πέφτουν οι διαφημίσεις...» - Αποκαλύψεις "βόμβα" από την Μαρία Αναστασοπούλου για τις εντάσεις με τον Παπαδάκη (Video)

«Έχει μπλέξει! Το τι τραβάει η φουκαριάρα...» - Το επικό σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για την Μαρία Αναστασοπούλου