«Τροχός της Τύχης»: Ούρλιαζε ο Πέτρος Πολυχρονίδης - Η Άννα ξεστόμισε δύο λέξεις σε χρόνο... 0 και τρέλανε τους πάντες! (video)

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Η παίκτρια δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία στον τελευταίο γρίφο του Τροχού της Τύχης και κατάφερε να τον λύσει πριν καν ξεκινήσει να κυλάει ο χρόνος!

Expand player

Παρά το γεγονός οτι οι αγαπημένες της κατηγορίες είναι τα βιβλία και οι ταινίες, η Άννα, η παίκτρια του τηλεπαιχνιδιού του STAR χτες Τρίτη 30/1 κλήθηκε να απαντήσει στην κατηγορία «Οικονομία», και είχε στη διάθεσή της από τον προηγούμενο γύρο τις εξής λέξεις: «Λ», «Π», «Σ», «Τ» και «Α»:

Από τις πέντε λέξεις, στον γρίφο «μπήκαν» οι τρεις (το Α, το Σ και το Τ) και έχοντας ακόμη ένα φωνήεν και τέσσερα σύμφωνα έλυσε τον γρίφο πριν αρχίσουν να μετρούν τα 10 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, ήταν τόσο τυχερή που τόσο το φωνήεν όσο και τα τέσσερα σύμφωνα ήταν στην τελική λέξη, η οποία ήταν η «Αγοραστική δύναμη»!

Δείτε επίσης: «Τροχός της Τύχης»: Του έλειπε μόνο ένα γράμμα αλλά δε μπόρεσε να διαβάσει τον γρίφο - Άλαλος ο Πολυχρονίδης (video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Κόλαφος» η Τζούλια Νόβα για τον Τροχό της Τύχης και τις ανήθικες προτάσεις: «Μου είχε πει να πλαγιάζω μαζί του για να πάρω εκπομπή»

Ξεσπάθωσε η Τζούλια Νόβα: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν κακιά μαζί μου, προσπαθώ να τα αποβάλλω και να μη θυμάμαι»