Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη αρχίζει να κρατάει μυστικά από τον Ιπποκράτη (video)

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Ανατρεπτικές θα είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις της δραματικής σειράς εποχής, Το Ναυάγιο, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, αφού η Ειρήνη αρχίζει να αποκρύπτει πράγματα από τον Ιπποκράτη και να του λέει ψέματα. Υπενθυμίζεται, ότι στα προηγούμενα επεισόδια η Αλίκη έπεσε θύμα βιασμού από τον Παντελίδη.

Expand player

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς (18/12)

H Ειρήνη πηγαίνει στη συνάντηση με τον Γιώργη και τον Μιχάλη, χωρίς να το πει στον Ιπποκράτη. Εκείνος όμως την παρακολουθεί και τα καταλαβαίνει όλα. Οταν λοιπόν γυρίζει σπίτι, ξεκινάει την ανάκριση και εκείνη γίνεται έξαλλη μαζί του. «Δεν καταλαβαίνω τι μου λες. Δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω με τους ανθρώπους εκείνους; Ξεχνάς πως οι ζωές μας έχουν ενωθεί με τον πιο παράδοξο τρόπο; Μοιραστήκαμε κάτι τραγικό που θα έχουμε πάντα μέσα μας», του εξηγεί, ενώ η ένταση της φωνής της ολοένα και μεγαλώνει. «Δεν χρειάζεται να έχεις επαφή μαζί τους. Δεν σου κάνει καλό το να θυμάσαι συνέχεια τι συνέβη τότε», της επισημαίνει. «Αντίθετα από όσα πιστεύεις, μου κάνει καλό το να μιλάω μαζί τους. Ακόμα πιο καλό θα μου κάνει να βρεθούν οι ένοχοι και να πληρώσουν για τις ζωές που χάθηκαν. Πιστεύω με τη συνέντευξη που θα δώσω με τη Λίνα, το έργο του

Γιώργη να είναι πιο εύκολο», απαντάει η Ειρήνη και τότε ο αξιωματικός του Λιμενικού βγαίνει από τα ρούχα του. «Ποια συνέντευξη;», θα τη ρωτήσει εκείνος και θα συνεχίσει: «Δεν βλέπεις πως κάτι τέτοιο μόνο κακό θα κάνει σε όλους; Ο Βασιλείου προσπαθεί να βοηθήσει τις οικογένειες των θυμάτων. Αν δεν νοιαζόταν δεν θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία. Απλά οι άνθρωποι που βρέθηκαν στη γέφυρα εκείνη τη μέρα δεν ήξεραν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ολα βασίστηκαν, δυστυχώς, στο ανθρώπινο λάθος», θα προσπαθήσει να της εξηγήσει, ενώ θα της απαγορεύσει να δώσει συνέντευξη. Η Ειρήνη όμως έχει πάρει τις αποφάσεις της για τα καλά. Και μάλιστα μια από αυτές είναι να βρει το συντομότερο μια δουλειά για να είναι ανεξάρτητη. Γι’ αυτό θα ζητήσει την πολύτιμη βοήθεια του Πέτρου.

Ο Ιπποκράτης πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργη και μια βαθύτερη έχθρα γεννιέται, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ του ζητά να μην κάνει συνέντευξη με την Ειρήνη. Η Θοδώρα γνωρίζει στη νέα της δουλειά τον Στέφανο και ένα νέο φλερτ γεννιέται. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργης συμπαραστέκεται στην Αλίκη κι αυτή, πνιγμένη από τις τύψεις, ζητάει από τον Παντελίδη να σταματήσει το διπλό παιχνίδι εις βάρος του. «Είναι καλός άνθρωπος ο Γιώργης. Δεν θέλω να συνεχίσω να τον κοροϊδεύω γιατί έχω αρχίσει να έχω έντονα συναισθήματα για εκείνον. Σε παρακαλώ πολύ, άφησέ με να συνεχίσω τη ζωή μου στο πλάι του και δεν πρόκειται να πω κουβέντα σε κανέναν για τη συνεργασία μας», θα του πει, αλλά ο Παντελίδης δεν θα την αφήσει να του ξεφύγει έτσι απλά, από φόβο μην αποκαλύψει τη δράση του στον δημοσιογράφο. Ο Ιπποκράτης συνεχίζει να παρακολουθεί την Ειρήνη και ανακαλύπτει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Το να βρει δουλειά η κοπέλα θα είναι σαν να ξεφεύγει από την επιρροή και βοήθειά του και αυτό δεν του αρέσει καθόλου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το Ναυάγιο (11/12): «Σε έχει αγαπήσει, εσένα σε ακούει από την πρώτη μέρα που σε γνώρισε» - Η Ειρήνη στέκεται σαν μητέρα στον Ορφέα (video)

Το Ναυάγιο spoiler 6/12: Η Ειρήνη παθαίνει σοκ όταν ανοίγει την βαλίτσα - «Που είναι τα...» (video)