Η Μάγισσα - Δαμιανή: «Θα τη βγάλουμε τρελή και θα τους κάνουμε όλους να πιστέψουν ότι είναι απατεώνισσα».

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Η Μάγισσα επιστρέφει με ένα ακόμη συνταρακτικό επεισόδιο που θα τα έχει όλα. Ποιο είναι το σατανικό σχέδιο της Δαμιανής και τι θα σημάνει μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη; Την ίδια ώρα, ένα σχέδιο πηγαίνει λάθος και κάποιου θα οδηγηθούν στον θάνατο..

Expand player

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Πετρούνης καταφέρνει να ξεσκεπάσει τον Μαριόλη. Η Θεοφανώ αποφασίζει να θάψει το χάρισμα της μια για πάντα ενώ ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με την Δαμιανή. Η Θεοφανώ ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν του Αντρέι, που θα κλονίσει και τον ίδιο. Το συμβούλιο των καπεταναίων αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό των υπόλοιπων Μανιατών, ένας θάνατος όμως θα προκαλέσει σεισμό.

Τέλος «η Μάγισσα» από τον ΑΝΤ1 - Γιατί δεν θα συνεχιστεί παρότι «χτύπησε» τον Σασμό σε τηλεθέαση

Λένε πως ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο, κάτι που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της «Μάγισσας». Μία σειρά που παρουσιάστηκε ως το πιο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 τη φετινή σεζόν, μία προσεγμένη παραγωγή που φάνηκε να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό, «χτυπώντας» την παντοκρατορία του «Σασμού» εδώ και τρεις σεζόν στη ζώνη προβολής του, ωστόσο αναμένεται να μην συνεχιστεί την επόμενη σεζόν με τους σεναριογράφους Πέτρο Καλκόβαλη και Μελίνα Τσαμπάνη να παραδίδουν εσχάτως τα τελευταία τους σενάρια.

Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν μαζί με την... γιορτινή περίοδο, ενώ τα τελευταία επεισόδια θα προβληθούν λίγο μετά το Πάσχα. Το παράδοξο είναι ότι από το αισθητικό αποτέλεσμα δεν υπήρξε κάποιο παράπονο, ούτε από τη σκηνοθετική ματιά του Λευτέρη Χαρίτου, με το έμπειρο καστ των ηθοποιών να κερδίζει το χειροκρότημα. Κάπως έτσι πολλοί τηλεθεατές έμειναν με την απορία: Γιατί όχι και δεύτερη σεζόν; Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο Youweekly.gr.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η Μάγισσα Spoiler: Η Θεοφανώ δέχεται πισώπλατη "μαχαιριά" από τον Μάρκο - Πως αντιδράει όταν το μάθει;

Η Μάγισσα: O κακός χαμός στον πύργο των Λασκαραίων με την ανακοίνωση της Θεανώς...