Παρελθόν αποτελεί από την Barking Well σημαντίκο στέλεχος - Ποιος έφυγες;

Η επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία

Η Barking Well Media και ο Τζώνη Καλημέρης, Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου, ανακοινώνουν από κοινού την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Expand player

«Η Barking Well Media ευχαριστεί θερμά τον Τζώνη Καλημέρη για τη δημιουργική συνεργασία και τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Ομίλου, και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια» αναφέρει η ανακοίνωση.

Με βαθιά γνώση του μιντιακού τοπίου, μεγάλη εμπειρία και μακρά επιτυχημένη διαδρομή, ο Τζώνης Καλημέρης συνέβαλε καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία ανάπτυξης της Barking Well και την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων.

«Σπόντα» Βασάλου για Βαλαβάνη: «Την ενδιαφέρει αν βρω εγώ κοπέλα; Δεν είναι τώρα με ένα αγόρι;» (video)

.

Δηλώσεις για πολλά έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή την εμφάνισή του στο «Χαμογέλα και πάλι».

Σε ερώτηση για τον χωρισμό της φίλης του, Βάλιας Χατζηθεοδώρου από τον Πέτρο Πυλαρινό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Δε νομίζω ότι θέλει στήριξη από μένα. Είναι μια δυνατή γυναίκα, μπορεί να τα βγάλει πέρα και μόνη της. Δε νομίζω ότι έχει ανάγκη στήριξης».

Σε ερώτηση για το εάν επικοινωνούσε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μια νέα του σχέση: «Δε νομίζω να την ενδιαφέρει αν βρω εγώ κοπέλα. Θα την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη αν βρω εγώ κοπέλα; Δεν είναι η Ευρυδίκη τώρα με ένα αγόρι; Δεν ξέρω…», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει υπάρξει σε σχέση με μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα: «Έχω υπάρξει με γυναίκα 12-13 χρόνια μεγαλύτερη από μένα. Δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία. Έχει να κάνει με την ενέργεια και τη διάθεση που εκπέμπει», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Με την Ευρυδίκη είμαστε...» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον χωρισμό του από την Βαλαβάνη

Το πρωί της Πέμπτης 5/10 στο Πρωινό του ΑΝΤ1, έγινε μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, εξαιτίας της διαμάχης που άνοιξε με την Σίσσυ Χρηστίδου, με τον παρουσιαστή να αναφέρει το εξής:

«Αυτό που έχω και δεν καταλαβαίνω ποιος είναι... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Βόμβα» από Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για Γκλέτσο: «Στο γάμο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα - Δεν ήμουν ευτυχισμένη, σκεφτόμουν τον πρώην μου...»

«Ταλαιπωρούμαι! Δε ζω τη ζωή που ζούσα»: Δύσκολες ώρες για την Κωνσταντίνα, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα