OPEN: Ο κυβος ερρίφθη για την Ελένη Τσολάκη- Πότε κάνει πρεμιερα

Ανατροπή στην ημέρα πρεμιέρας

Πρεμιέρα για το «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ», την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 09:50 στο OPEN και η Ελένη Τσολάκη μαζί με την παρέα της θα γίνει η απόλυτη, νέα ΣΟΥ καθημερινή συνήθεια!

Expand player

Η Ελένη Τσολάκη με τη μοναδική της ενέργεια και την πάντα αισιόδοξη ματιά της, θα μας λέει καθημερινά καλημέρα, κρατώντας μας την καλύτερη παρέα, με ένα «ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» που θα τα έχει όλα!

Στο πλευρό της Ελένης θα βρίσκονται ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου και ο Δημήτρης Μηλιόγλου για να μας μεταφέρουν όλα όσα μας ενδιαφέρουν, με χαμόγελο, κέφι, ζωντάνια, θετική διάθεση, ενώ φυσικά δε θα λείπει και το καυστικό τους…σχόλιο!

Η πιο δυνατή ομάδα έρχεται στις οθόνες μας και θα μας δίνει τον ρυθμό της ημέρας! «ΣουΣου» για όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, «ΣουΣου» στο τηλεοπτικό σκηνικό αλλά και στον κόσμο της showbiz, «ΣουΣου» στο αποκλειστικό ρεπορτάζ, «ΣουΣου» με αγαπημένα πρόσωπα και «ΣουΣου» στις εκπλήξεις και τις ανατροπές!

«ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΣΟΥ» : Η νέα πρωινή εκπομπή του OPEN, με την Ελένη Τσολάκη καθημερινά στις 09:50.

Εκκίνηση της ψυγαγωγία του ΟPEN- Ποιοι λείπουν από το τρέιλερ και πότε έρχονται οι πρεμιέρες

Μια νεά σελίδα για την ψυαγωγία του OPEN ξεκινάει και επίσημα με το γενικό τρέιλερ να βρίσκεται στο αερα. Ένα τρέιλερ από το οποίο έχουμε και δυνατές απουσίες.

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τις νέες εκπoμπές που θα δούμε στο OPEΝ και θα έχουν την υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη. Το επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα έρχεται και μας εξηγεί τι ακριβώς ισχύει. Δείτε το τρέιλερ:

Όπως βλέπετε στο παραπάνω βίντεο και η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τριαντάφυλλος εμφανίζονται κανονικά. ένα γεγονός που βάζει τέλος στις φήμες που τους ήθελαν εκτός. Ανοφορικά για την Μαριάντα μιλώντας στην εκπομπή της Super Κατερίνας είπε ότι: "Θα είμαι σε κάποια εκπομπή αλλά δεν μπορώ να σας πω σε ποια...".

Ποιος σπάει την κορδέλα των πρεμιερών;

Ο Νάσος Γουμενίδης ανακοίνωσε μέσα από την σελία του στο Facebook ότι κάνει πρεμιέρα με την νέα του εκπομπή αυτό το Σάββατο στις 13:40

"Έφτασε η ώρα να ανοίξω μια ακομη σελίδα στο βιβλίο της επαγγελματικής πορείας μου. Μαζί με σημαντικούς συνεργάτες και φίλους στήσαμε τις τελευταίες 15 ημέρες μια εκπομπή για την οποία εμεις θα είμαστε περήφανοι και όλοι εσείς συνοδοιπόροι μας. Στο Open από τις 30/9 ημέρα Σάββατο το μεσημέρι στις 13.40 και κάθε Σάββατο και Κυριακή θα τα λέμε όλα «Επι τόπου». Δεν σας ζητώ να είστε εκεί γιατί γνωρίζω πως είστε ήδη και μας περιμένετε. Ζήτω την αυστηρή κρίση και το σχόλιο σας για να πάμε παρακάτω. Έφτασε η ώρα… και νιώθω τόσο τυχερός και ευλογημένος για την εμπιστοσύνη όλων των εμπλεκομένων. Με αγάπη πάντα !"

Αμέσως μετά από τον Νάσο Γουμενίδη πρεμιέρα θα κάνει η Ελένη Τσολάκη, η οποία μετά από όλα αυτά που έχει περάσει βγαίνει στον αέρα. Να θυμίσουμε ότι έχει αναλάβει την καιθημερινή πρωινή ψυγαγωγική ζώνη του καναλιού και η εκπμπή της θα λέγεται "Πρωινό Σουσου"

Αναφορικά με την νέα εκπμπή της Αννίτας Πάνιας, η οποία είναι η πρώτη που έχει υπογράψει και επίσημα, θα πραγαμτοποιηθεί μέσα με τέλη Οκτωβριου. Άγνωστο παραμένει το πρόσωπο που θα αναλάβει τον κεντρικό ρόλο για τα Σαββατοκύριακα αλλά και το πότε θα την δούμε στον αέρα.

Ποιοι έλλειπαν από το τρέιλερ;

Μπορεί από το εντυπωσιακό αυτό τρείλερ να λείπουν κάποιο από τα προσωπα που έχουν ακουστεί για σημαντικές θέσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Γιάτι;

Επειδή κάποιοι είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις και κάποια έμειναν εκτος αναγκαστικά. Για παράδειγμα, η Νάταλι Κακκαβά, της οποίας το όνομα έχει ακουστεί ετοντα για την ζώνη του Σαββατοκύριακου, είναι υποψήφια στις εκλογές που έρχονται στις 8 Οκτωβρίου και δεν μπορεί να έχει τηλεοπτική παρουσία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η Αννίτα Πάνια ειπε το μεγάλο ΝΑΙ στο OPEN- Η πρώτη που υπογράφει για την ψυχαγωγία

Ανακοινώθηκε επίσημα από το OPEN: Αυτό το όνομα «έκπληξη» μπαίνει στο δυναμικό του καναλιού