Ο παράδεισος των κυριών: Θρήνος για την Αμαλία - Βυθίζεται στην δυστυχία όταν...

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς (8/6)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σειρά Παράδεισος των κυριών, μετά την ανακοίνωση του Ντίνου και της Μιράντας, πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Λίγο πριν τους βρει η απόλυτη τραγωδία, ζουν τον απόλυτο έρωτα και ευτυχία. Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς.

Expand player

Οι σημερινές (8/6) εξελίξεις της σειράς «Παράδεισος των κυριών»

Το καλό νέο για την εγκυμοσύνη της Μιράντας πλημμυρίζει με χαρά τους υπαλλήλους του «Παραδείσου», την ίδια ώρα που η Αμαλία προσπαθεί να συνέλθει από τη συντριβή της. Παράλληλα ο Χριστόφορος δίνει μια σημαντική πληροφορία στην Ολγα: «Ολγα, πήρα τις πληροφορίες μου, όντως η αδελφή σου βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη εταιρεία όπου έχουν μεταφερθεί τα περιουσιακά σου στοιχεία», την ενημερώνει. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης απαιτεί από τον δικηγόρο του: «Θέλω να μάθεις αν η Ολγα έχει όντως χωρίσει όπως μου είπε με εκείνον τον μπάτσο. Αν είναι αλήθεια, θέλω να κανονίσεις να πάρει πίσω την περιουσία της», του λέει.

Η Λιζέτα δέχεται την επίσκεψη του Δούβρη που της μεταφέρει όσα του είπε η Βικτώρια και αναστατώνεται, φοβάται ότι θα μπλεχτεί και θα καταλήξει στη φυλακή. Η συμπεριφορά του Αγη απογοητεύει την Πολυξένη, ενώ η Ολγα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την αδελφή της, η οποία για μια ακόμα φορά της λέει ότι δεν ξέρει και δεν έχει δει τίποτα από όσα της λέει, φέρνοντάς τη σε αδιέξοδο, ειδικά τώρα που και Πάρης έχει μείνει χωρίς χρήματα.
Την ίδια στιγμή ο Χρηστίδης απειλεί ξανά ότι θα καταδώσει τη Βικτώρια και ο Πασχάλης νιώθει παγιδευμένος σε μια κατάσταση από την ποια δεν μπορεί εύκολα να ξεφύγει, καθώς η Δάφνη τον πιέζει να παίξει το παιχνίδι της.

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Για να πάρω το ρόλο στον Παράδεισο των Κυριών έκανα...»

Tην Νατάσα Εξηνταβελώνη συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος , την πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών». Με την ευκαιρία δείτε ποιοι ήταν οι πρώην σύντροφοι της ηθοποιού.

Η σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» έχει ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, και η Νατάσα Εξηνταβελώνη, σε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματά της, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, για το θέατρο και τον Αργύρη Παντατζάρα.

Η τηλεοπτική Αμαλία, δήλωσε: «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι ένα ανατρεπτικό σίριαλ. Πολλά συμβαίνουν όπως σε όλες τις ρομαντικές ιστορίες. Πίσω από όλα αυτά τα φώτα και από όλη αυτή τη χαρά και την ευτυχία κρύβονται πολλά περισσότερα…

Η Αμαλία κακοποιείται και αυτό είναι έτσι κι αλλιώς ένα θέμα που δεν ξέρω πως μπορεί να το προσεγγίσει κανείς. Μόνο με σεβασμό, μόνο με λεπτούς χειρισμούς…».

Σε ερώτηση αν η Αμαλία θα πει σε κάποιον αυτό που της συνέβη, η Νατάσα Εξηνταβελώνη απάντησε: «Μιλάμε για μια άλλη εποχή όπου τα θύματα δεν είχαν τη φωνή που έχουν σήμερα… Θα το εκμυστηρευτεί σε κάποιους ανθρώπους και φυσικά θα δυσκολευτεί να μιλήσει στο άμεσο κοντινό της περιβάλλον…

Τα θύματα κακοποίησης, όσο κι αν λέμε ότι τα καταλαβαίνουμε, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να τα καταλάβουμε… Αν έπεφτα θύμα κακοποίησης, θέλω να πιστεύω ότι θα μιλούσα, θέλω να πιστεύω ότι θα δεχόμουν τη στήριξη που θα ήθελα απ’ το περιβάλλον μου».


Τέλος, για τον ρόλο της στη σειρά, η Νατάσα Εξηνταβελώνη είπε: «Για να πάρω τον ρόλο έκανα οντισιόν μαζί με τον Αργύρη Πανταζάρα».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ελάχιστοι το γνωρίζουν: Η σχέση του Άγη από τον «Παράδεισο των Κυριών» με την Φαίη Σκορδά

Είναι πανέμορφη και τη θαυμάζουμε στον «Παράδεισο των Κυριών»: Αυτή είναι η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη