Σασμός Spoiler: Η ώρα μηδέν για τον Μαθιό έφτασε - Τα εξομολογείται όλα στον παπά Μιχάλη

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Σασμός: Οι εξελίξεις στο αποψινό (2/6) επεισόδιο της σειράς θα είναι καταιγιστικές. Η Μαρίνα και η Καλλιόπη θα έχουν μια συγκλονιστική συνάντηση, ενώ ο Μαθιός είναι έτοιμος να εξομολογηθεί στον παπά Μιχάλη. Από την άλλη ο Αστέρης θα κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ τον κρυφό γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ.

Expand player

Οι σημερινές 2/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 146

Ο Μαθιός εξομολογείται στον Παπά Μιχάλη ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή. Ο Νικηφόρος πιέζει τη Βασιλική να του πει τι έχει συμβεί με τον Μαθιό αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Η Αργυρώ θέλει να αποφύγει να μείνει το παιδί μόνο του στο σπίτι της Καλλιόπης και ο Αστέρης της ζητά να μείνει κι αυτή.

Η Άννα ζητά από την Θοδώρα να επισκεφτεί έναν γυναικολόγο για να μάθει αν μπορεί να κάνει παιδιά κι εκείνη αντιδρά. Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Βαγγέλη για το άλλοθι που έχει δώσει στον Ευθύμη χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί τι έγινε τη μέρα του γάμου. Η Βασιλική ζητά από την Στέλλα να αναλάβει το διαζύγιο της με τον Μαθιό.

«Βόμβα» στον Σασμό - Νεκρή η Βασιλική;

Όσο ο Μαθιός απελπισμένος θρηνεί για τη Βασιλική, τόσο εκείνη προσπαθεί να κρύψει τον πόνο της από τον ανήσυχο Νικηφόρο, που βλέπει με λύπη την απόσταση μεταξύ της μητέρας του και του Μαθιού να γιγαντώνεται. «Πες μου τι έχει συμβεί. Να μιλήσω εγώ στον Μαθιό; Πού είναι η αγάπη που σου είχε, μάνα; Γιατί είσαι μόνη σου;», τη ρωτά, αλλά εκείνη επιμένει να του δίνει σκόρπιες απαντήσεις.

Τα βήματά της θα την οδηγήσουν στον παπα-Μιχάλη, τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να την ηρεμήσει αλλά και να της δώσει τις απαντήσεις που θέλει και επιθυμεί. Την ίδια στιγμή, το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί στο κατώφλι των Σταματάκηδων. Καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και έχει αποφασίσει να το ανακαλύψει μόνος του. Ο Παύλος στο μεταξύ προτείνει την αλήθεια ως τη μόνη λύση στο αδιέξοδο για το παιδί, φέρνοντας τον Αστέρη, που γνωρίζει την κατάσταση της Καλλιόπης, σε δύσκολη θέση. Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη, ενώ εκείνος μαθαίνει από τη Στέλλα για τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σασμός Spoiler: «Κράτα την Παυλή θα γίνει κακό» - Κραυγή αγωνίας από τη γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Οργή λαού στο twitter με την εξομολόγηση για τον δολοφόνο του Στεφανή - «Α ρε Μαθιέ, σκ@τ@ τα έκανες»