Μαύρο Ρόδο: «Ας ξυπνήσει η Μυρσινάρα μέσα σου ρε Φιλαρέτη» - Οι Τουιτεράδες πήραν το αίμα τους πίσω (photos)

Ο Γεράσιμος έμαθε για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πλησιάσει και να αντικαταστήσει τον Πέτρο

Ο Γεράσιμος έμαθε για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πλησιάσει και να αντικαταστήσει τον Πέτρο.

Expand player

Δεν μπορεί να δεχτεί πώς για εκείνη είναι απλά ένας φίλος και τίποτα παραπάνω και στην κατάστασή της δεν μπορεί να ανεχτεί και πάρα πολλά. Η Φιλαρέτη προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά της αφού ο «καλοκάγαθος» Γεράσιμος θέλει να της πηγαίνει και σούπες στο κελί της.

Η πρώην Ηγουμένη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της και με μία χειρουργική κίνηση του έριξε το πιάτο στο πάτωμα και ηρέμησε!

Διαβάστε επίσης: Σασμός: «Δέκα εγκεφαλικά η καπετάνισσα»! Η Καλλιόπη έμαθε την αλήθεια και κόντεψε να μείνει στον τόπο - Το Twitter "διασκεδάζει" με την σκηνή μητέρας-γιου και "υποκλίνεται" στο ταλέντο της Τζομπανάκη (photos)

«Ας ξυπνήσει η Μυρσινάρα μέσα σου ρε Φιλαρέτη» - Οι Τουιτεράδες πήραν το αίμα τους πίσω

Το Twitter ένιωσε σαν να είδε ξανά την Μυρσίνη Σεβαστού και αγαλλίασε η ψυχή του!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σασμός: «Χρυσόστομη! Η φωνη μας είσαι. Από αγάπη δεν σκοτώνουμε! Η Βασιλική λέει όσα θέλουμε να πούμε εμείς στον Μαθιό» - Το twitter στο πλευρό της (photos)

Ο Παράδεισος των κυριών: «Ο γάμος δεν θα γίνει» - Χωρισμός «βόμβα» στη σειρά