Παράδεισος των κυριών spoiler 29/3: «Επιτέλους αγάπη μου, θα παντρευτούμε» - Εκείνοι ετοιμάζουν γάμο και οι άλλοι χωρίζουν!

Πανικός στα ζευγάρια της σειράς του ALPHA

Άλλη μια μέρα σήμερα (29/3) Τετάρτη και η αγαπημένη δραμάτική σειρά του ALPHA, «Παράδεισος των κυριών» είναι εδώ με ένα ακόμη πιο δυναμικό επεισόδιο.

Expand player

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε (29/3) στον Παράδεισο των Κυριών

Επεισόδιο 108

Η αύξηση του ενοικίου έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Μπενετάτου και σε απόγνωση η Σύρμω, ο Μεμάς και ο Πασχάλης ψάχνουν να βρουν τρόπο να αντεπεξέλθουν στα νέα δεδομένα… Στο μεταξύ ο Ντίνος και η Μιράντα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά το νέο που τους έδωσε μεγάλη χαρά: «Επιτέλους αγάπη μου, θα παντρευτούμε», της λέει, αλλά αντίθετα με το ζευγάρι, τόσο ο Μάρκος όσο και η Αμαλία δεν το παίρνουν καλά και έρχονται και οι δύο σε πολύ δύσκολη θέση… Η Πιπίτσα αποφασισμένη και πεπεισμένη ότι ξέρει καλύτερα απ’ όλους το καλό της Γεωργίας, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποκατάστασής της και αρχίζει να της φέρνει προξενιά και γαμπρούς ευκατάστατους και καθωσπρέπει και φυσικά πολλά χρόνια μεγαλύτερούς της, κάτι που κάνει την κοπέλα να μην μπορεί άλλο. Η Ολγα βρίσκεται απολογούμενη στον Πάρη για τις επιλογές της. «Συμφωνούσα να φύγεις απ’ αυτόν τον γάμο. Πρώτος εγώ σου έλεγα να χωρίσεις, όχι όμως για κάποιον άλλον, αλλά γιατί έπρεπε να αποδεσμευτείς απ’ αυτόν τον άνθρωπο», την κατηγορεί και η Ολγα του εξηγεί: «Οχι παιδί μου, δεν είναι έτσι. Δεν χωρίζω για κάποιον άλλον», του τονίζει και του μιλάει για τον Σωτήρη και τη σχέση τους...

Ο Παράδεισος των κυριών - Όσα είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Παράλληλα, στο σπίτι των Βασιλείου η Ολγα δέχεται την ξαφνική επίσκεψη του Σωτήρη και ταράζεται: «Τι θέλεις εσύ εδώ τέτοια ώρα;», τον ρωτάει και ο αστυνόμος τής εξομολογείται: «Δεν περνάει μέρα που να μη σε σκεφτώ. Ναι, θέλω το παιδί μου. Ναι, είμαι καλός πατέρας, αλλά δεν μπορώ να είμαι και καλός σύζυγος», της ομολογεί. Η Ολγα τον βάζει μέσα στο σπίτι και την ώρα που έρχονται πολύ κοντά οι δυο τους, ξυπνάει ο Πάρης και τους βλέπει...

Την ίδια ώρα, η Μιράντα μπαίνει σε υποψίες για το διαζύγιο του Ντίνου και της Λιζέτας, πράγμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Στο μεταξύ στο σπίτι των Γιαννόπουλων επικρατεί πανικός αναφορικά με το θέμα τη Γεωργίας, καθώς η Γεωργία τους λέει ότι έχει ακόμα το παιδί. Η Πιπίτσα γίνεται έξαλλη και αρχίζει να φωνάζει: «Θα πάμε μαζί να το ρίξεις αύριο κιόλας», της λέει, ενώ η Γεωργία κλαίει απαρηγόρητη: «Σε παρακαλώ, δεν θέλω, δεν μπορώ να το κάνω αυτό», την εκλιπαρεί. Ο Μάρκος τρελαίνεται για άλλη μια φορά με τη συμπεριφορά της γυναίκας του και επεμβαίνει: , της το ξεκόβει.

Παράλληλα, η Κούλα κάνει μια θλιβερή αποκάλυψη για τον Στέφανο, ότι έχει μπλέξει πολύ άσχημα με τον τζόγο και παίζει χαρτιά καθημερινά. Στο μεταξύ ο Βύρωνας μαθαίνει ότι το διαζύγιο του Ντίνου έχει βγει και χωρίς να χάσει χρόνο πηγαίνει στον «Παράδεισο» και τους το ανακοινώνει: «Το διαζύγιό σου έχει βγει και η Λιζέτα σού έλεγε ψέματα. Δεν είσαι παντρεμένος», τον ενημερώνει.

Την ίδια ώρα ο Χρηστίδης ξυπνάει από το κώμα που είχε πέσει από το δηλητήριο που του έβαλαν και η Βικτώρια φοβάται ότι τα ψέματα τελείωσαν κι έτσι δίνει εντολή να τον σκοτώσουν πριν προλάβει να μιλήσει, στέλνοντας τον Αναγνώστου στο δωμάτιο του νοσοκομείου να τον αποτελειώσει. Ωστόσο δεν θα προλάβει και πάλι, καθώς κάποιος μπαίνει και τον χτυπάει από πίσω στο κεφάλι.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εκτός Alpha ο «Παράδεισος των Κυριών»! Απόφαση βόμβα

Ο Παράδεισος των Κυριών (22/3): Ξεσπά η Λιζέτα - «Φέρε μου πίσω το παιδί»