Εκτός Alpha ο «Παράδεισος των Κυριών»! Απόφαση βόμβα

Τι συνέβη;

Δυστυχώς, οι τηλεοπτικοί σταθμοί στην ανάγκη τους να ευχαριστήσουν το κοινό όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων προβαίνουν συχνά σε αλλαγές που δυσαρεστούν ένα τεράστιο ποσοστό. Παράδειγμα αυτού, η απόφαση που πήρε ο ALPHA για τον Παράδεισο των Κυριών να μην προβληθεί σήμερα Δευτέρα (27/3). Με την ευκαιρία, δείτε εδώ το συγκλονιστικό ξέσπασμα της Λιζέτας στη σειρά.

Expand player

Εκτός ALPHA σήμερα 27/3 ο Παράδεισος των κυριών

Σήμερα Δευτέρα (27/3) ωστόσο, η εβδομάδα ξεκινάει χωρίς επεισόδιο. Ο ALPHA ανακοίνωσε πως θα προβληθεί εκτάκτως αύριο 28/3. Στη θέση τη σειράς μάλιστα θα παίξει δραματική περιπέτεια αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2012, "Ο κανόνας της σιωπής".

Η ιστορία: Δεκαετίες μετά από μια αιματηρή ληστεία, ένα πρώην μέλος της επαναστατικής ομάδας, Weather Underground παραδίδεται στις αρχές. Ενώ κάλυπτε την ιστορία, ο δημοσιογράφος Μπεν Σέπαρντ ανακαλύπτει ότι ο πρόσφατα χήρος και δικηγόρος Τζιμ Γκραντ ήταν επίσης μέλος της συγκεκριμένης ομάδας. Ο Γκραντ καταφέρνει να ξεφύγει από τους πράκτορες του FBI που τον παρακολουθούν, ελπίζοντας να εντοπίσει την πρώην αγαπημένη του, Μίμι η οποία ανήκει ακόμα στην ομάδα, ώστε να την πείσει να πει την αλήθεια, για να αποδείξει την αθωότητά του και να σώσει την κόρη του.

Τι θα δούμε στο αυριανό 28/3 επεισόδιο της σειράς

Επεισόδιο 106

Μια ανατροπή στα σχέδια της Λιζέτας τής φέρνει μεγάλη αναστάτωση, καθώς στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει πάει για να βρει τη μικρή στο ίδρυμα που τη φυγάδευσαν, πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με την Ειρήνη, τη μητέρα του Ντίνου. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος συλλέγει μια καινούρια πληροφορία για το θέμα των υιοθεσιών. Η Αμαλία ξεπερνάει κάποια όρια, που βάζουν σε ανησυχία τη Μιράντα κι εκείνη έρχεται σε σύγκρουση με τον Ντίνο.

Η Αμαλία δεν μπορεί να αντισταθεί στην παρουσία του Ντίνου και δεν χάνει στιγμή να μην είναι κοντά του και να του εκφράζει την αγάπη της: «Ντίνο, ποτέ δεν με άφησες να σου εξηγήσω. Σ’ αγαπώ, δεν έχει αλλάξει τίποτα για μένα», ισχυρίζεται, ο Ντίνος όμως συνεχίζει να αντιστέκεται: «Αμαλία, σε παρακαλώ μη με πλησιάζεις. Η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής μου και δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ», της ξεκαθαρίζει. Την ίδια ώρα η Μιράντα βλέπει όλες αυτές τις κινήσεις και κάνει σκηνή στον Ντίνο: «Το ήξερα ότι δεν θα σε άφηνε σε ησυχία. Πάντα βρίσκει ευκαιρία να βρίσκεται κοντά σου κι εσύ δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό», τον κατηγορεί.

Παράλληλα α η Βικτώρια εμφανίζεται χτυπημένη και με μελανιές στο πρόσωπο, κάτι που βάζει σε μεγάλη ανησυχία τον Χριστόφορο και τον Αγη: «Τι έπαθες; Γιατί είσαι σ’ αυτά τα χάλια;», τη ρωτάνε, κι εκείνη τους λέει ψέματα: «Δεν ξέρω, κάποιοι άγνωστοι με χτύπησαν για να με κλέψουν. Πονάω, φοβήθηκα, δεν είμαι καλά και δεν ήξερα πού να πάω», υποστηρίζει και κάνει ότι κλαίει. Στο μεταξύ, στην πρότασή τους να πάνε στην αστυνομία, η Βικτώρια αρνείται κατηγορηματικά: «Όχι, δεν θέλω, απλά ζαλίζομαι και θα μείνω για λίγο μαζί σας», τους λέει. Ωστόσο, τόσο ο Αγης όσο και ο Χριστόφορος δεν ακούνε τίποτα και καλούν γιατρό στο σπίτι για να τη δει, ο οποίος καταλαβαίνει φυσικά ότι όλα είναι ψέματα, αλλά μετά από παράκληση της Βικτώριας δεν τους το αποκαλύπτει: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, θα περάσει, θέλει λίγη φροντίδα μόνο», τους ανακοινώνει.

Η Ολγα και ο Σωτήρης παίρνουν μια κοινή απόφαση, να συνεχίσουν να βλέπονται αλλά μόνο σαν φίλοι, ενώ ο Πάρης έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας του έκανε αυτή την τεράστια αύξηση στο ενοίκιο του Μεμά και της οικογένειάς του. Την ίδια στιγμή η Ολγα ζητάει από τον Αποστόλη να χωρίσουν: «Θέλω διαζύγιο, τώρα», του λέει κι εκείνος έξαλλος της το ξεκόβει: «Δεν θα σου δώσω διαζύγιο που να χτυπιέσαι. Ούτε από το σπίτι θα φύγω, ούτε υπογραφή δεν πρόκειται να βάλω στον αιώνα τον άπαντα», της ξεκαθαρίζει και την ίδια στιγμή επικοινωνεί με τον Ζήση: «Ακουσέ με καλά. Θέλω να παρακολουθείς τη γυναίκα μου συνέχεια. Να μην τη χάσεις από τα μάτια σου ούτε λεπτό», του τονίζει. Στο μεταξύ στον «Παράδεισο» η Φωφώ είναι σε κακά χάλια και μετά από πίεση της Ζηνοβίας τής εξομολογείται κλαίγοντας στην αγκαλιά της ότι είναι δυστυχισμένη στον γάμο της, επειδή ο άντρας της την απατάει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών (21/3): Θλιβερός χωρισμός στη σειρά του Alpha - Ανατρέπονται όλα!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αποκαλύπτεται ο γάμος "βόμβα"