Παράδεισος των Κυριών - Spoiler 17/3: Μεγάλο σκάνδαλο! Τους πιάνουν να φιλιούνται κολασμένα μέσα στο γραφείο

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του Alpha

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 17/3 επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών. Ο Ντίνος και η Μιράντα είναι πιο κοντά από ποτέ, ενώ η Αμαλία περνάει πολύ δύσκολα με το να τους βλέπει μαζί. Από την άλλη ο Άγης πιάνεται στα χέρια με τον Πάρη μετά την ανακάλυψη που έκανε για τον βιασμό της αδερφής του.

Expand player

Oι σημερινές 17/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 100

Το ενδιαφέρον του Σωτήρη για την Ολγα τον φέρνει και πάλι έξω από το σπίτι της όπου δημιουργεί κι άλλα προβλήματα με τον Αποστόλη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να αποκτήσει και πάλι το πάνω χέρι.

Συνάμα μια έξοδος του Ντίνου, της Μιράντας, της Ζηνοβίας και της Ειρήνης τους επιφυλάσσει μια αναπάντεχη συνάντηση καθώς βλέπουν τη Βικτώρια σε τρυφερές στιγμές με τον Ζήση και αμέσως τηλεφωνεί στην αστυνομία: «Αυτή που ψάχνετε είναι εδώ, ελάτε να τη συλλάβετε», ενημερώνει.

Ο Χριστόφορος, μετά το νέο που μαθαίνει από τον Μάρκο, προσπαθεί να κάνει το σωστό και να πείσει τον Αγη να κάνει το ίδιο, ενώ η Αμαλία φτάνει πολύ κοντά στην αλήθεια, για να μάθει τελικά ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας.

Ο Παράδεισος των κυριών: «Υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών και...» - Μαθαίνει την αλήθεια και καταρρέει

Η Αμαλία δεν μπορεί να καταλάβει, ωστόσο είναι σίγουρη ότι κάτι της κρύβουν, μέχρι που ο Ντίνος της αποκαλύπτει: «Υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών και η Βικτώρια είναι μπλεγμένη σ’ αυτό. Ηδη της έχω κάνει μήνυση». Ο Αποστόλης δείχνει στην Ολγα το πιο σκληρό του πρόσωπο: «Δεν πρόκειται να σε αφήσω να με ξεφτιλίζεις έτσι με τον μπάτσο», της λέει. Ο Σωτήρης υποπτεύεται ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Χρηστίδη και ψάχνει να βρει τον ένοχο. Την ίδια ώρα, ένα τηλεφώνημα στο σπίτι των Μπουραντάδων δημιουργεί μεγάλη ταραχή στον Χριστόφορο και τη Βικτώρια, καθώς η Πολυξένη τους ενημερώνει:

«Πήρε ένας κύριος και ζήτησε την κυρία Αμαλία. Του είπα ότι δεν είναι εδώ και ρώτησα ποιος την ζητά. Μου απάντησε “ο πατέρας της είμαι”». Στο μεταξύ ο Ντίνος κάνει μήνυση στη Βικτώρια και βγαίνει ένταλμα σύλληψής της, ενώ ο Πασχάλης συλλαμβάνεται επίσης για πλαστοπροσωπία: «Μη φοβάσαι, δεν πρόκειται να μπεις φυλακή. Οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν, τα μεγάλα κεφάλια», του λέει ο Βύρωνας. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης αιφνιδιάζει την Ειρήνη και της λέει ότι θα πουλήσει τον «Παράδεισο», ενώ λίγο μετά πηγαίνει στην Ολγα και της λέει ορθά-κοφτά ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί από το σπίτι, παρά μόνο μαζί του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Παράδεισος των Κυριών - Spoiler 13/3: Την πιέζει να ρίξει το μωρό και εκείνη καταρρέει - Σπαραγμός για την Γεωργία

Παράδεισος των Κυριών - Spoiler 14/3: «Αμαλία, είμαι ο πατέρας σου» - Της αποκαλύπτει την αλήθεια αλλά την ίδια στιγμή τον δολοφονούν