Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μαθαίνει το μυστικό της Ελισάβετ και του Γεράσιμου

Ανατρεπτικές εξελίξεις!

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, καθώς ο Πέτρος θέλει να μάθει το μυστικό του Γεράσιμου, ενώ η Ελισάβετ αναγκάζεται να επιστρέψει στο μοναστήρι μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε. Με την ευαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η σειρά στο χθεσινό επεισόδιο.

Expand player

Οι αποψινές εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο (27/2)

Ο Θέμης δωροδοκεί τον Φραγκίσκο με στόχο να πείσει τον Πέτρο να αναλάβει το έργο με τις επενδύσεις στα κτήματα της Γερακιανής: «Αν καταφέρεις να πείσεις τον Πέτρο να ασχοληθεί με τα κτήματα, να ξέρεις πως θα είμαι δίπλα σου και θα σε βοηθήσω να ανοίξεις το γραφείο που θέλεις στο Λονδίνο». Κι ενώ η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνάνε καλά, ο Γεράσιμος πάει ξανά στην Πάτρα και όταν τους βλέπει μαζί χαντακώνεται. Ζητάει από την Ελισάβετ να μιλήσουν ιδιαιτέρως. «Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις και κάνεις αυτά που θέλει αυτός και δεν γυρίζεις πίσω στο μοναστήρι!

Εκεί είναι η ζωή σου, δεν σε αναγνωρίζω από τότε που έμπλεξες μαζί του», την κατηγορεί και εκείνη του απαντάει: «Δεν σε αφορά! Θα αποφασίσω εγώ πότε θα γυρίσω και αν θα γυρίσω, σε παρακαλώ πολύ φύγε». Ο Γεράσιμος πριν φύγει της λέει: «Εγώ μόνο το καλό σου θέλω... Σου το έχω αποδείξει και με αυτό που έκανα στο παρελθόν, ότι μόνο εγώ μπορώ να σε σώσω». Η Ελισάβετ νιώθει ενοχικά, ενώ ο Πέτρος που κρυφάκουγε τη ρωτάει ευθέως τι είχε κάνει ο Γεράσιμος για εκείνη στο παρελθόν. Ομως δεν του αποκαλύπτει το παραμικρό. Στο μεταξύ, ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται τη Θάλεια και βάζει κάποιον να την παρακολουθήσει.

Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί και συνεχίζει να χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει μαζί του. Αυτό εξαγριώνει τη γιαγιά της, αλλά η κοπέλα επιμένει να μην ακούει τις συμβουλές της Κύρας και συνεχίζει να συναντά τον Βίκο. Την ίδια ώρα εκείνος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά: «Βγάλτε τον από τη μέση και φροντίστε να μην αφήσετε κανένα ίχνος! Δεν πρέπει ποτέ κανείς να μάθει τα νταραβέρια μου μαζί του».

Ο Παράσχος, όμως, που είναι στριμωγμένος και από την αστυνομία, το λέει στη Θάλεια και τον Γιαννίκο και έτσι η αστυνομία ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη επιχείρηση. Παράλληλα, η Κύρα που δεν το βάζει κάτω, παρακολουθώντας τον Δαμαλά, θα πάρει εντέλει την πληροφορία που θέλει, σε σχέση με τη δολοφονία της κόρης της και πάει στην αστυνομία: «Ηξερε ποιος σκότωσε την κόρη μου και έκρυβε στοιχεία! Συνεργάζεται με τον Βίκο, ορίστε και οι αποδείξεις», λέει στους αστυνομικούς που έχουν πια αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του Δαμαλά και βγάζουν ένταλμα να τον συλλάβουν.

Μαύρο Ρόδο: Πολυξένη και Όλγα έρχονται στα μαχαίρια

Καταιγισμός εξελίξεων στο Μαύρο Ρόδο για ακόμη μία φορά. Η σειρά του Mega που σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε τα νούμερα που σημείωσε στο τελευταίο επεισόδιο), επιστρέφει με ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (26/2)

Η Όλγα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας. Η παρουσία του Παναγιώτη στο σπίτι προκαλεί δυσφορία στην Αλεξία.

Ο Πέτρος ενημερώνει τον Λευτέρη για τις κινήσεις του Θέμη σε σχέση με τα κτήματα. Η Κασσιανή επισκέπτεται τον Σταυρίνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πρόθυμος να λάβει μέρος στο θαύμα.

Ο Γεράσιμος λέει στους γονείς του ότι έχει αποκαλύψει στην Ελισάβετ το μυστικό του για τον φόνο του Διακοσάββα. Η Ηγουμένη δέχεται πίεση από τον Μητροπολίτη να υποστηρίξει την Κασσιανή και τον Μπόγρη.

Πώς θα αντιδράσει η Πολυξένη στην αντίδραση της Όλγας μόλις μάθει τα αποτελέσματα του DNA;

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα μαθαίνει πως ο Καστρινός είναι ο πατέρας της

Μαύρο Ρόδο: «Θα μπορούσα να μείνω εδώ για πάντα» - Αχώριστοι Πέτρος και Ελισάβετ!