Αυτή η νύχτα μένει: Ο Πόντικας και ο Σταύρος ζητούν εκδίκηση για την Μυρτώ

Οι αποψινές καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς

Μπορεί στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, να προκλήθηκε ένα χάος και το κοινό να εξαγριώθηκε, παρόλα αυτά, το βράδυ της Παρασκευής 10/2 έρχεται με νέο επεισόδιο, ακόμη πιο συγκλονιστικό. Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώσε το χθεσινό επεισόδιο.

Expand player

Οι αποψινές (10/2) εξελίξεις στο Αυτή η νύχτα μένει

Ο Στέλιος μπαίνει στο κελί του Μίλτου έχοντας την τελική απόφαση για την υπόθεση του γιου του, ενώ κινείται γρήγορα για να τον προστατεύσει από αντεκδίκηση για τη Μυρτώ: «Θα θελήσουν να εκδικηθούν και πρέπει να σε προστατεύσω με κάθε τρόπο! Έχουν ξεσηκωθεί και ζητάνε την τιμωρία σου. Θα κάνεις ό,τι σου πω για να σωθεί η οικογένειά μας». Την ίδια ώρα, η Μυρτώ παλεύει να κρατηθεί όρθια έχοντας συμπαραστάτη τον παπα-Ντανίλο. Ο Πόντικας και ο Σταύρος εγκαταλείπουν το «Όνειρο» αποφασισμένοι να εκδικηθούν.

Ο Στέλιος υποδέχεται τους δύο αναπάντεχους επισκέπτες και καταλαβαίνει ότι ο κλοιός σφίγγει. Ο Αλέξανδρος αποσπά την ομολογία του Στρατή για τη Μαρίνα και η Φωτεινή αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον πατέρα της για τη Μαρίνα. Η Αγλαΐα φθάνει κοντά στη μεγάλη απόφαση.

Αυτή η νύχτα μένει - Spoiler: Ο Μίλτος...αθωώνεται για το βιασμό της Μυρτώς - Το κόλπο του Διαμάντη

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Αν δε θέλετε να «φάτε» spoiler μην συνεχίσετε παρακάτω! Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς ένα κόλπο του Διαμάντη θα...αθωώσει τον Μίλτο για το βιασμό της Μυρτώς.

Αυτή η νύχτα μένει - Spoiler: Το κόλπο του Διαμάντη για να «αθωώσει» τον Μίλτο

Ο βιασμός της Μυρτώς παίρνει μεγάλες διαστάσεις, καθώς όλοι υποψιάζονται ότι ο Μίλτος θα τη γλιτώσει, χάρη στα μεγάλα μέσα που διαθέτει ο πατέρας του Στέλιος, ως διοικητής του τοπικού τμήματος χωροφυλακής.

Η εμπλοκή του Χρήστου δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται, καθώς μια συνάντηση με τον παλιό φίλο του Τζατζιμάκη δίνει νέα τροπή.

Ο Στέλιος λοιπόν μπαίνει στο κελί του Μίλτου, έχοντας πάρει την τελική απόφαση για την υπόθεσή του. Μόνη λύση για να τον βγάλει από τη φυλακή είναι να σκηνοθετήσει απόπειρα αυτοκτονίας, ώστε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο νοσηλευόμενος και να έχει καλή μεταχείριση και καλή ποινή.

Την ίδια ώρα, ο Πόντικας και ο Σταύρος εγκαταλείπουν το «Όνειρο», αποφασισμένοι να αποδώσουν δικαιοσύνη για το βιασμό της.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αυτή η νύχτα μένει - Spoiler 3/2: Θα ανατριχιάσουν όλοι - Ο Μίλτος συλλαμβάνεται για τον βιασμό της Μυρτώς

Αυτή η νύχτα μένει - Spoiler: Ο Μίλτος...αθωώνεται για το βιασμό της Μυρτώς - Το κόλπο του Διαμάντη