Η Γη της Ελιάς - Spoiler 3/2: «Σεισμός» στο Mega - «Είμαι σίγουρος πως ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε»

Θα «χτυπήσει» κόκκινο σε νούμερα το αποψινό επεισόδιο

Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς θα είναι ραγδαίες! Το κλείσιμο της εβδομάδας, υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Με την ευκαιρία, δείτε το τέλος του Δημοσθένη.

Expand player

Τι θα συμβεί απόψε 3/2 στη Γη της Ελιάς

Μετά την αιματοχυσία η αστυνομία καταφτάνει στο σπίτι του Κεφάλα και η Σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος. Η λιποθυμία της Μαρίνας προκαλεί αναστάτωση και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την αναγκάζουν να κλείσει ραντεβού για αξονική αυχένα.

Ο Χρήστος κρίνεται προφυλακιστέος και ο Λυκούργος προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ ο Αλέξης βρίσκει την αφορμή που έψαχνε και απολύει τη Χρυσούλα, πιστεύοντας ότι αυτός κάνει πια κουμάντο στην ταβέρνα. Στο μεταξύ η Δήμητρα μπαίνει ξανά κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και συνεχίζει την έρευνά της, για κακή της τύχη όμως ο Δημοσθένης επιστρέφει την ώρα που είναι εκείνη μέσα. Παράλληλα η Μαργαρίτα και η Χάιδω δίνουν κατάθεση, θέλοντας να βοηθήσουν την αστυνομία να εξιχνιάσει τον άδικο θάνατο του Γεράσιμου, ενώ η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από τη Μυρτάλη ότι η Αντωνία προσπαθεί να βρει δουλειά στο εργαστήριο. Τέλος, ένας φίλος του Κίμωνα έρχεται σε επαφή με τη Δήμητρα και της λέει: «Είμαι σίγουρος πως ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε».

Η Γη της Ελιάς: «Killer ο Δήμος σήμερα» - Ξεσηκώθηκε το Twitter με το σχέδιο εκδίκησης του Δημοσθένη

Μετά από τον θάνατο του Κίμωνα, ο Δημοσθένης είχε υποσχεθεί ότι θα εκδικηθεί όλους αυτούς που του πήραν τη ζωή τόσο άδικα. Έτσι και έγινε... Με την ευκαιρία, δείτε ποιό θα είναι το τέλος του Δημοσθένη.

Στο αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς η σκηνή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών της δημοφιλούς πλατφόρμας του Twitter ήταν το σχέδιο εκδίκησης του Δημοσθένη για τον θάνατο του Κίμωνα και τους ανθρώπους του Κεφαλά, οι οποίοι και τον σκότωσαν άδικα. Ο Δημοσθένης με τους δικούς του μπήκαν μέσα στο εξοχικό σπίτι του Κεφαλά και σκόρπισαν τον θάνατο σχεδόν σε όλους τους καλεσμένους και η σκηνή έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα viral, με τον Κούλη Νικολάου να αποθεώνεται για την ερμηνεία του...

Αγγελική Κιντώνη: Ποια είναι η «Αλκμήνη» που έδωσε το πρώτο λεσβιακό φιλί στη «Γη της Ελιάς» - Η ηλικία, οι σπουδές και η ξαφνική ενασχόληση με την υποκριτική (photo)

«Αλκμήνη» και «Αντωνία» ή κατά κόσμον Αγγελική Κιντώνη και Νάγια Καρακώστα αντάλλαξαν το πρώτο λεσβιακό φιλί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και έσπασαν ένα ακόμα ταμπού.

Μετά το «Maestro» και το γκέι φιλί μεταξύ του «Αντώνη» και του «Σπύρου», η «Γη της Ελιάς» αποφάσισε να «δείξει» και αυτή το δρόμο προς την αποδοχή, τη συμπερίληψη και την ισότητα προβάλλοντας ένα φιλί ανάμεσα σε δύο γυναίκες.

Στο επεισόδιο της σειράς του MEGA, το οποίο προβλήθηκε στις 19 Ιανουαρίου, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε σε prime time τον έρωτα τους να εκδηλώνεται και, όπως ήταν αναμενόμενο, η σκηνή σχολιάστηκε στα social media.

Ποια είναι η Αγγελική Κιντώνη

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών και κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Έχει αποφοιτήσει από την Δραματική Σχολή του Βασίλη Δια­μαντόπουλου, Ίασμος, στην Αθήνα και είναι, επίσης, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της «Αλκμήνης» στη «Γη της Ελιάς» αλλά παλαιότερα έχει συμμετάσχει στο «Αν ήμουν πλούσιος, στο «Κόκκινο Ποτάμι» και στον «Ήλιο».

Η ίδια, σε συνέντευξή της, έχει μιλήσει για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ σπούδαζε στη Φιλοσοφική.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική ενστικτωδώς. Σπούδαζα φιλοσοφία και παιδαγωγική στη Θεσσαλονίκη όταν με παρότρυνε να ασχοληθώ με την υποκριτική ο καθηγητής κινηματογράφου μιας φίλης μου. Εκείνη την περίοδο ένιωθα πως ήθελα να κάνω κάτι ομαδικό, πιο αυθόρμητο, πέρα από το αυστηρό πλαίσιο έκφρασης της φιλοσοφικής κι έτσι ξεκίνησα παράλληλα θέατρο ερασιτεχνικά», είπε.

Και αποκάλυψε: «Τελείωσα τη φιλοσοφική, μου ήρθε μια φλασιά και μέσα σε 15 μέρες μετακόμισα στην Αθήνα και μπήκα στη δραματική. Μέσα στη σχολή κατάλαβα ότι έχω πραγματική ανάγκη τον αυτοσχεδιασμό και κυρίως την επικοινωνία, η οποία είναι το θέατρο. Αγαπούσα το αντικείμενο σπουδών στη φιλοσοφική, όμως κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ξεφύγω από τη θεωρία.

Είχα γραφτεί σε εργαστήριο υποκριτικής, σε μαθήματα κεραμικής με πηλό, πήρα ποδήλατο! Ξεκίνησα δηλαδή πιο διερευνητικά και στη σχολή ανακάλυψα ότι το θέατρο με βοηθάει να καλλιεργήσω πτυχές του χαρακτήρα μου, όπως την επικοινωνία, τον αυτοσχεδιασμό… και κάπως πήγε μετά από μόνο του».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αγγελική Κιντώνη: Ποια είναι η «Αλκμήνη» που έδωσε το πρώτο λεσβιακό φιλί στη «Γη της Ελιάς» - Η ηλικία, οι σπουδές και η ξαφνική ενασχόληση με την υποκριτική (photo)

«Όταν έκανα έρωτα με την Άντζελα Γκερέκου...» - Άφησε τους πάντες άφωνους γνωστός ηθοποιός