Μεταγραφική «βόμβά» σε κανάλι! Η παρουσιάστρια «φωτιά» που «έκλεισε»

«Με την παρουσία της θα ενισχύσει...»

Το νέο πρόγραμμα του Action 24 συμπληρώνει, σε λίγες ημέρες, δύο μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν στο κανάλι, καθώς στο δυναμικό εντάσσεται μία παρουσιάστρια με εμπειρία στο χώρο. Ενώ, είχαμε μία αποχώρηση «φωτιά» από το STAR!

Expand player

Συγκεκριμένα, η Εύη Φραγκάκη αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Το κανάλι ενισχύει τη δημοσιογραφική του ομάδα με την παρουσία της παρουσιάστριας, η οποία αναλαμβάνει από το Σάββατο 26 Ιανουαρίου την παρουσίαση του δελτίου στις 19.00.

«Η Εύη Φραγκάκη είναι μια δημοσιογράφος με πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση. Με την παρουσία της θα ενισχύσει ουσιαστικά τη δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού. Το Action 24 την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Κόκκινος συναγερμός» στο Action 24: Αυτός είναι ο γνωστός δημοσιογράφος που αποχώρησε τελευταία στιγμή!

Μετά τον Γιώργο Κουβαρά και ο Γιάννης Πολίτης, αποχωρεί από το Action 24. Ο γνωστός δημοσιογράφος, με ανάρτησή του στο facebook ανακοίνωσε ότι θα τον δούμε τηλεοπτικά φέτος σε άλλον σταθμό, χωρίς να αποκαλύπτει όμως σε ποιο κανάλι.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Πολίτης έγραψε:

«Φίλοι μου με ρωτάτε πολλοί πότε θα τα πούμε τηλεοπτικά. Σας ενημερώνω ότι δεν θα είμαι στο νέο action το οποίο ως γνωστό άλλαξε εργοδότη και εγκαταστάσεις.

Τα ωράρια με την εφημεριδα στην οποία είμαι επικεφαλής συμπίπτουν και καθιστούν απαγορευτική την μετακίνηση μου.

Θα τα πούμε σύντομα σε άλλο τηλεοπτικό βήμα. Και σταθερά επικοινωνούμε μέσα από την εφημερίδα μας action press Σαββατοκύριακο».

Πολλές αλλαγές στο Action 24

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αλλαγές στο κανάλι που πέρασε στην ιδιοκτησία των Μπάκου – Καϋμενάκη, με τον Διονύση Παναγιωτάκη να παραμένει στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.

Ο Γιάννης Σαραντάκος ανέλαβε επικεφαλής του Action 24 ενώ και ο Στράτος Μπαλής που αποχώρησε από το MEGA φέρεται να κατευθύνεται στο κανάλι, όπως και ο Χρήστος Μαχαίρας.

Επίσης, οι εγκαταστάσεις του καναλιού, θα μεταφερθούν από την περιοχή της Γκράβας στα Studio ΑΤΑ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πουλήθηκε το Action 24 - Αυτοί είναι οι νέοι ιδιοκτήτες

Τηλεοπτική «βόμβα»: Πούλησε το κανάλι του ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Ποιος το αγόρασε