«Ginny and Georgia»: Η σειρά του Netflix, που μπήκε στα Top 10 σε 84 χώρες

Άραγε θα περιμένουμε πάλι δύο χρόνια για την επόμενη σεζόν;

Η σειρά του Netflix, «Ginny & Georgia», η αμερικανική κωμική - δραματική σειρά που δημιουργήθηκε από τη Sarah Lampert και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα, στις 24 Φεβρουαρίου 2021, κατάφερε να μπει πολύ γρήγορα στα Top 10 και να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής.

Expand player

Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης σεζόν, τον Απρίλιο του 2021, η σειρά ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου του 2023.

Μάλιστα, η δεύτερη σεζόν ήταν μια τεράστια επιτυχία, καθώς ανέβηκε κατευθείαν στην πρώτη θέση στο Netflix Top 10 TV Chart με 180.47 εκατομμύρια ώρες προβολής την πρώτη εβδομάδα.

Για την ακρίβεια, μπήκε κατευθείαν στο TOP 10 σε 84 χώρες. Επομένως, αναμένουμε σίγουρα μία τρίτη σεζόν, την οποία λογικά η πλατφόρμα θα ανακοινώσει σύντομα.

Ελπίζουμε, μόνο, να μην περιμένουμε πάλι δύο ολόκληρα χρόνια.

Παράλληλα, το Netflix ανακοίνωσε ότι έρχεται 2η σεζόν στο «Wednesday».

Υπόθεση

Πάμε να δούμε και λίγο την υπόθεση...

Η Τζόρτζια Μίλερ, μία γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια, φτάνει στο Γουέλσμπερι με την έφηβη κόρη της Τζίνι και τον 9χρονο γιο της Όστιν μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Οι αναδρομές στα επεισόδια αποκαλύπτουν πώς κακοποιήθηκε η Τζόρτζια ως έφηβη, πώς έμεινε έγκυος με την Τζίνι και ότι ο θάνατος του συζύγου της προκλήθηκε επειδή δηλητηρίασε το smoothie του με wolfsbane.

Η Τζίνι, ξεκινά στο νέο της σχολείο, κάνει φίλους, ερωτεύεται, ενώ η Τζόρτζια, ετοιμάζεται να παντρευτεί, τον δήμαρχο της πόλης, Πόλ, από τον οποίο κρατά πολλά μυστικά σε σχέση με το παρελθόν του.

Στη δεύτερη σεζόν, η Τζίνι, παλεύει με το πρόβλημα του αυτοτραυματισμού, ενώ έχοντας πλέον μάθει γιο τον φόνο που διέπραξε η μητέρα της, ψάχνει μέσα της την απάντηση, για το αν θα την υποστηρίξει ή όχι.

Μια ιστοριά που επικεντρώνεται στην σχέση μητέρας - κόρης, ενώ αγγίζει και θέματα ενδοοικογενειακής βίας και αυτοτραυματισμού.

Η σειρά έχει πολλά δραματικά στοιχεία και έχει ευαίσθητο περιεχόμενο, ωστόσο περιλαμβάνει ταυτόχρονα, πολύ χιούμορ και εφηβικό δράμα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

5 σειρές στο Netflix, με γυναίκες πρωταγωνίστριες, που εμπνέουν

Είσαι άρρωστος στο σπίτι; 5 + 1 ταινίες στο Netflix για να σου φτιάξει η διάθεση