Σάλος με το Maestro στο Netflix: Του "έκλεψαν" τον τίτλο! Ο Παπακαλιάτης αναγκάστηκε να τον αλλάξει (Video)

Όλο το παρασκήνιο για τη σειρά

Η πολυσυζητημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μaestro, ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix με μια μόνο αλλαγή στον τίτλο. Ενώ, μετά από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Maestro για τον πρώτο κύκλο, η Χάρις Αλεξίου αποχαιρέτησε μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα το καστ και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Expand player

Το Maestro στο Netflix

Μπορεί το “Maestro” να έριξε πανηγυρικά αυλαία, για την ώρα, την περασμένη Πέμπτη, αλλά το διεθνές ταξίδι της πολύ προσεγμένης δουλειάς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μόλις ξεκίνησε.

Από σήμερα λοιπόν, η σειρά είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix, ενώ σε λίγες μέρες θα κάνει την πρεμιέρα της και στο ξένο. Ωστόσο, θα υπάρξει μία μικρή αλλαγή, μιας και το διεθνές ταξίδι του “Maestro” θα γίνει με… άλλο τίτλο!

H αλλαγή στον τίτλο του Maestro στο Netflix

Συγκεκριμένα η σειρά θα είναι διαθέσιμη για τους ξένους συνδρομητές της πλατφόρμας με τον τίτλο “Maestro in Blue”. Ο λόγος αυτής της αλλαγής, είναι ότι στις αρχές του 2023 πρόκειται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Bradley Cooper, με ακριβώς τον ίδιο τίτλο δηλαδή “Maestro”. Eμείς να ευχηθούμε καλοτάξιδη η σειρά και να αγαπηθεί σε όλον τον κόσμο όπως εδώ στην Ελλάδα.

Συγκινεί ο Γιώργος Μπένος για το Maestro: «Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ στη σκηνή με τον Τσορτέκη - Είχαμε πάθει...»

Ο Γιώργος Μπένος μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του «Maestro» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο ηθοποιός, ενσάρκωσε στη σειρά τον ρόλο του «Σπύρου», ο οποίος ήταν ερωτευμένος με τον κολλητό του φίλο «Αντώνη», τον οποίο υποδύθηκε ο Ορέστης Χαλκιάς. Όπως τόνισε ο Γιώργος Μπένος στην πρωινή εκπομπή του Alpha για την τελευταία σκηνή με τη δολοφονία του Χαράλαμπου, το κλίμα ήταν εξαιρετικά βαρύ:

«Ήταν βαρύ το κλίμα στη σκηνή με τον Γιάννη Τσορτέκη. Προέκυψε μία ησυχία στο χώρο, δεν ήταν εύκολο. Πάθαμε ένα σοκ γιατί σκεφτήκαμε ότι αυτά συμβαίνουν. Εμείς τα κάνουμε στο πλαίσιο της μυθοπλασίας αλλά όντως κάπου συμβαίνουν αυτά» ανέφερε αρχικά.

«Επειδή ο Χριστόφορος έχει σπουδαία πορεία, ξέραμε πριν το διαβάσουμε ότι η σειρά θα είναι δυνατή. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και έχουμε αντιμετωπίσει σκοτεινά μονοπάτια.

Όταν υπάρχει ένα βίαιο περιβάλλον που μεγαλώνεις εκεί, πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς την όποια σεξουαλικότητα και εάν έχει. Εκεί ξεκινάει όλο, το κατά πόσο οι γονείς είναι εκεί να τον αγκαλιάσουν» τόνισε στη συνέχεια ο Γιώργος Μπένος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αποκάλυψη Μαστοράκη για Παπακαλιάτη - Πάνω από 10 εκατομμύρια έδωσε το Netflix!

Η πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη στο Netflix σε γυμνή φωτογραφία!