Παράδεισος των κυριών - Spoiler 14/12: «Την αρραβωνιάζεσαι για να τη ρίξεις στο κρεβάτι και να...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Παράδεισος των κυριών, ειδικά μετά την αποκάλυψη πως η Μιράντα έχει μια κόρη μετά το βιασμό της. Η Αμαλία με τον Πάρη συνεχίζουν τις προετοιμασίες για το γάμο τους, ο οποίο δεν είναι αυτός που θέλουν, ενώ αποκαλύπτεται ένα στοιχείο για το θάνατο του Αριστείδη.

Expand player

Δείτε επίσης: Παράδεισος των Κυριών: Εισβάλλει στο σπίτι τους με κλάματα - Η σκηνή που θα συγκινήσει όλους τους τηλεθεατές

Οι σημερινές 14/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 51

Στο μεταξύ ο Ντίνος παραδέχεται στη Μιράντα: «Μιράντα, συγγνώμη για ό,τι έγινε. Σε εκτιμώ και νοιάζομαι για σένα και το ξέρεις, όμως δεν μπορώ να σε δω ερωτικά. Ξέρεις ότι η καρδιά μου ανήκει στην Αμαλία και αυτό δεν έχει αλλάξει», της ομολογεί και η Μιράντα γίνεται έξαλλη αιφνιδιάζοντας στην κυριολεξία τον Ντίνο που δεν περίμενε αυτή την έκρηξη.

Η Ματούλα «δίνει» τη Βικτώρια. Η Δάφνη για μια ακόμα φορά εκβιάζει τον Αγη: «Ολα θα τα πω στην πωλητριούλα, ότι την αρραβωνιάζεσαι για να έχεις το ελεύθερο να τη ρίξεις στο κρεβάτι και να την παρατήσεις», του λέει με κλάματα, ενώ όλα τα ακούει η Βικτώρια η οποία της υπόσχεται να τη βοηθήσει:

«Δάφνη μου, μη στενοχωριέσαι, εγώ θα σε στηρίξω για να λήξει αυτό το κακόγουστο αστείο», ισχυρίζεται. Τελικά οι αρραβώνες του Αγη και της Γεωργίας τελειώνουν με άσχημο τρόπο, καθώς μετά από όσα ακούγονται η οικογένεια Γιαννόπουλου φεύγουν άρον-άρον.

Την ίδια στιγμή ο Ντίνος ζητάει από την Ντέπυ να φύγει από το σπίτι του και ο Πάρης από την Ολγα να πάνε στο
σπίτι της Αμαλίας χωρίς τον Αποστόλη. Στο μεταξύ ένας φίλος της Σύρμως από τα παλιά φτάνει στο ζαχαροπλαστείο κι εκείνη τον αντιμετωπίζει με αγένεια: «Τι μας κουβαλήθηκες εδώ; Αντε, μάζεψέ τα και φύγε όπως ήρθες, να μη σου φέρω τίποτα στο κεφάλι», του φωνάζει.

Στο μεταξύ ο Μεμάς αναρωτιέται για τον λόγο που η μάνα του μίλησε έτσι στον άνθρωπο και τελικά μαθαίνει κάτι που ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί και συγκεκριμένα ότι αυτός ο άντρας κάποτε αγαπούσε πολύ τη μάνα του. Ο Ντίνος πηγαίνει στο σπίτι στης Ματούλας και παίρνει από αυτή μια πληροφορία που θα ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονίας του Αριστείδη:
«Ερχόταν εδώ μια ψηλή ξανθιά με γαλανά μάτια, καλοβαλμένη και είχε κρυφές κουβέντες με τον Θανάση, ενώ συχνά είχαν έντονους καβγάδες», του αποκαλύπτει και ο Ντίνος καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για τη Βικτώρια…

Τι θα δούμε την Πέμπτη (15/12)

Η Αμαλία κάνοντας τα ψώνια της για τον επερχόμενο αρραβώνα της με τον Πάρη, έχει μια ευχάριστη συνάντηση που οδηγεί σε απογοήτευση, ενώ ο Πάρης είναι πολύ προβληματισμένος γι’ αυτόν τον αρραβώνα και για το αν
κάνει το σωστό. Η διαπίστωση του Ντίνου, πως η θεία της Αμαλίας είναι μάλλον η Βικτώρια που ψάχνουν, ωθεί τον Σωτήρη να προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες και να την καλέσει στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Το γιορτινό κλίμα του μαγαζιού φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιάνει τόπο και η πελατεία αυξάνεται κατακόρυφα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το κλίμα ανάμεσα στη Μιράντα και στον Ντίνο. Η Μιράντα δεν μπορεί να συνέλθει από την απόρριψή του Ντίνου και αφήνει τον θυμό της να την καταπιεί, κάνοντας κακό στον εαυτό της, αφού συμπεριφέρεται εχθρικά απέναντί του.

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απομακρύνθηκε από την οθόνη και τώρα συμμετέχει σε μεγάλη σειρά του Alpha: Αγνώριστος ο καμεραμάν του Τηλεβόα του Παύλου Ορκόπουλου από το «Παρά Πέντε»

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Για να πάρω το ρόλο στον Παράδεισο των Κυριών έκανα...»