Σασμός - Spoiler 30/11: Ο Βαγγέλης "έσουρε τα εξ αμάξης" στην Αργυρώ - Η σκηνή που θα "μισήσουν" οι τηλεθεατές

Οι εξελίξεις της σειράς του Alpha

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός. Απόψε 30/11, τα πράγματα μπορεί να ανατραπούν λόγω του έρωτα της Αργυρώς με τον Αστέρη και τα κτήματα του Άγγελου. Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκλονιστική σκηνή της Αργυρώς - «Όχι λοιπόν, λυπάμαι!».

Expand player

Τι θα δούμε σήμερα (30/11) στον Σασμό

Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη, με τη Μαρίνα και τη γιαγιά να την συμβουλεύουν να το κάνει. «Ισως αυτή να είναι η ευκαιρία που περιμέναμε τόσο καιρό, Αργυρούλα μου. Η ειρήνη με τους Σταματάκηδες. Δώσε τα κτήματα να τελειώσουν τα βάσανά μας μια και καλή. Δεν ήταν αρκετό όλο αυτό το αίμα που χύθηκε άδικα, κορίτσι μου;», τη συμβουλεύει η μητέρα της και εκείνη σκέφτεται σοβαρά να υποκύψει. Οταν όμως η Ασπα μαθαίνει τις προθέσεις της, αποφασίζει να δράσει. «Δεν θα το κάνεις αυτό, δεν θα σε αφήσω, Αργυρώ. Ο Πέτρος και ο Αγγελος έχασαν τις ζωές τους κι εσύ θα τους κάνεις τη χάρη να πάρουν πίσω κάτι που δεν τους ανήκει;», τη ρωτά.

Παράλληλα ο Νικηφόρος χωρίζει με την Τζένη, αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλιά της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους. «Οι δρόμοι μας έχουν χωριστεί από καιρό αλλά θέλω να θυμάσαι πως δεν σταμάτησα ποτέ να σε αγαπάω, Αιμιλία. Δεν θα σου προκαλέσω πρόβλημα, μη φοβάσαι. Απλά θέλω να θυμάσαι πως δεν έχεις βγει ποτέ από την καρδιά μου», της ομολογεί.

Ο Μαθιός βλέπει τη Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη και αποφασίζει να τον επισκεφθεί. Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο Νικηφόρος συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του Νικηφόρου για τον Παύλο. «Είναι καιρός τώρα που η μητέρα μου φαίνεται να ετοιμάζει κάτι. Από τη στιγμή που άνοιξε η διαθήκη και τα κτήματα του Αγγελου παρέμειναν στους Βρουλάκηδες, έχει αρρωστήσει από τη ζήλια της. Και το χειρότερο είναι πως έχει παρασύρει και τον Νικηφόρο σε αυτό. Αντώνη, είναι έτοιμη για τα χειρότερα», του εξηγεί.

Spoiler - Σασμός: Ο Σταύρος αρπάζει τον μικρό Πέτρο και φεύγει από την Κρήτη

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και ο πόλεμος ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος για όλα και το δείχνει με τον πιο επώδυνο τρόπο για την Αργυρώ. Με την ευκαιρία, δείτε την απόφαση του Αστέρη που ανακοίνωσε η Αργυρώ.

Στον Σασμό, ο γάμος του Σταύρου και της Αργυρώς οδεύει ολοταχώς προς το τέλος του. Όχι μόνο έχει χαθεί κάθε επαφή ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά κι εκείνος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει δικαστικά τον μικρό Πετρή. Ξέρει ότι αυτό θα είναι τεράστιο χτύπημα για τη σύζυγό του. Ο Σταύρος ζητάει τη βοήθεια της Στέλλας γνωρίζοντας το παρελθόν της με τον Αστέρη κι ελπίζει ότι θα βρει την υπεράσπιση που θέλει. Μόνο που η Στέλλα αρνείται την πρόταση του Σταύρου. Μάλιστα, κατά λάθος του αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό. Ο Αστέρης είναι εκείνος που έσωσε την Αργυρώ από τον θάνατο δωρίζοντάς της το νεφρό του.

Ο Σταύρος πέφτει από τα σύννεφα. Καταλαβαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να μάθει η Αργυρώ ότι ο Αστέρης είναι ο σωτήρας της. Και αυτό θα τους ενώσει ακόμη περισσότερο. Οπότε εκείνος δεν έχει καμία απολύτως τύχη να τα ξαναβρεί με τη σύζυγό του. Έτσι παίρνει μία μεγάλη αλλά παράλληλα και ριψοκίνδυνη απόφαση. Θέλει να εκδικηθεί και την Αργυρώ και τον Αστέρη με κάθε τρόπο και αυτός είναι… ο μικρός Πέτρος. Ο Σταύρος αρπάζει τον μικρό και φεύγουν από την Κρήτη. Πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο η Αργυρώ θα καταλάβει ότι δεν αστειεύεται καθόλου.

Η Αργυρώ και η Μαρίνα τρελαίνονται μόλις αντιλαμβάνονται τι έχει κάνει ο Σταύρος. Η Βρουλάκη δεν ξέρει πώς να αντιδράσει έπειτα από αυτή την κίνηση. Έντρομη θα τρέξει στον άνθρωπο που δεν την έχει βγάλει ποτέ από την καρδιά της. Ο Αστέρης είναι πάντα εκεί για να την ακούσει και να της συμπαρασταθεί. Αν και τους χωρίζουν πολλά, η αγάπη τους δεν έχει τελειώσει. Και αυτό αποδεικνύεται στα επόμενα επεισόδια...

Σάσμος: Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο (17/11) του Σασμού. Με την ευκαιρία, δείτε τον λόγο που θα τιναχτεί στον αέρα ο γάμος Μαθιού και Βασιλικής.

Οι αποψινές (17/11) εξελίξεις

Η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή σιγά σιγά στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης, διαδέχεται η καχυποψία, για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει.

Ο Μανόλης κάνει στο Νικηφόρο μια επαγγελματική πρόταση, την ίδια ώρα που η γιαγιά αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μαρίνα τα πάντα για το παρελθόν και το χρέος που τη βαραίνει. Η Θοδώρα επιτίθεται στο Λευτέρη για τη στάση του, και η σχέση τους φαίνεται να λαμβάνει τέλος. Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σασμός: Τα σκληρά λόγια του παπα Μιχάλη στην Καλλιόπη έρχονται να καθηλώσουν το κοινό

Σασμός: «Ρε αλήτες πώς μας παίζετε έτσι;» - Η μυστική συνάντηση Αστέρη και Αργυρώ ''αναστάτωσε'' ολόκληρο το twitter