Παράδεισος των κυριών - Spoiler 22/11: Τραγική προδοσία για τον πληγωμένο Άγη - «Καταιγίδα» εξελίξεων στη σειρά!

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στον Alpha

Τρίτη σήμερα (22/11) και η τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Παράδεισος των κυριών» έρχεται ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα ακόμη περίπλοκο και ανατρεπτικό επεισόδιο.

Expand player

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς - Spoiler 22/11: Σοκ για την Χάιδω - Ο Φίλιππος έχει ετεροθαλή αδερφή την... (video)

Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου 22/11 για τον «Παράδεισο των Κυριών»

Επεισόδιο 38

Ο Ντίνος δεν προλαβαίνει να προειδοποίησει την Μιράντα για την καταγγελία εναντίον της και εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες του νόμου. Η Ντέπυ, κυριαρχημένη από φόβο, κάνει κινήσεις απελπισίας και αποφασίζει αυτή τη φορά, να εξαφανιστεί μία και καλή.

Ο Άγης πληγωμένος από την προδοσία του πατέρα του αλλά και της θείας του οδηγείται σε μονοπάτια που βλάπτουν και αυτόν, αλλά κυρίως τους γύρω του. Ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα από την Όλγα, που τον έχει δει στο δωμάτιο της Φρόσως... Θα καταφέρει να την πείσει ότι δεν τρέχει κάτι ή έφτασε η αρχή του τέλους για το γάμο τους;

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 23/11

Επεισόδιο 39

Η χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του παραδείσου είναι έτοιμη. Πράγματα που δεν πάνε τόσο καλά όσο τα περίμενε ο Ντίνος. Η σχέση της Αμαλίας και του πάρει παίρνει μία άλλη τροπή δημιουργώντας μία έντονη ανησυχία εκτός από τον Ντίνο και σε άλλους.

Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος παλεύουν να διαχειριστούν τα έντονα συναισθήματα που γέννησε ο χωρισμός τους και ο Αποστόλης τους βάζει στο στόχαστρο, ενώ η ανησυχία της Βικτωρίας για την σχέση του άγιοι με τη Γεωργία αποδεικνύεται βάσιμη.

Η Ντέπυ κάνει το πρώτο βήμα για να φύγει από τη χώρα και η δική της Μιράντας για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας πλησιάζει. Τι είναι όμως αυτό που θα την ζητήσει ο Βύρωνας να κάνει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και που θα την φέρει σε δύσκολη θέση; Ποιο είναι το νέο σχέδιο του Χρηστίδη και με ποιον τρόπο το βάζεις εφαρμογή;

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η Γη της Ελιάς: Μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Αλέξη

Έκτακτες εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς»: Οι δύο σκοτεινοί χαρακτήρες που μπαίνουν και θα καταστρέψουν τα πάντα