Θυμάστε την νοσοκόμα με το... ερωτικό γιουρούσι από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πού βρίσκεται σήμερα

Έχει βρει το δικό της... ησυχαστήριο

Στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» πολλοί ηθοποιοί πέρασαν μεν από τη σειρά για ένα guest, αλλά έχουν μείνει στις καρδιές των τηλεθεατών, με μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις να αποτελεί την νοσοκόμα, που κούραρε Κατακουζηνό και Βλαχάκη μετά το ατύχημα.

Expand player

Μιλάμε, φυσικά, για την νοσοκόμα που έκανε τη... δυσάρεστη έκπληξη στον Φουστάνο, που περίμενε την όμορφη νοσοκόμα. «Είμαι έτοιμη για το ερωτικό γιουρούσι», του είπε κι εκείνος έγινε... καπνός, με τον εν λόγω χαρακτήρα να προσφέρει άφθονο γέλιο, παρότι παρουσιάστηκε για μόλις ένα επεισόδιο.

Η εξαφάνιση και το... ησυχαστήριό της

Πού βρίσκεται, όμως, σήμερα, η ηθοποιός που την υποδύθηκε; Ο λόγος γίνεται για τη Βίκυ Γραμμάτικα, η οποία διακρίθηκε για την πορεία της στο θέατρο στις προηγούμενες δεκαετίες και η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση σε σειρά ήταν, μάλιστα, στην ιστορική σειρά του ΑΝΤ1, με πρώτο το 1984 στο «Ο θείος μας ο Μίμης».

Σε μια άλλη περίπτωση τη βλέπουμε στο σατιρικό «Γκάλοπ νεολαίων» του Mega, που εμφανίζεται ως... σεξολόγος και θεατρελόγος, προσφέροντας και πάλι το χιούμορ της. Η ίδια, πάντως, είναι εξαφανισμένη σήμερα και, όπως μαθαίνουμε, βρίσκεται στη Λούτσα, όπου υπάρχει το σπίτι της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια, αλλά έχοντας μείνει στις αναμνήσεις μας, με έναν άλλο χαρακτήρα της σειράς να έχει φύγει από την πρωτεύουσα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το τρέιλερ του 1998 στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» που έπαιξε μόνο μια φορά! 24 χρόνια πίσω! (Video)

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η original σκηνή με τη Βλαχάκη γιαγιά και τις λίρες που δεν προβλήθηκε ποτέ