Σασμός: Η κίνηση του παπά - Μιχάλη θα σοκάρει τους πάντες

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (2/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και όπως θα δούμε μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Μανόλης, ο παπά - Μιχάλης θα πάρει την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι. Με την ευκαιρία, δείτε τα σχόλια στο Twitter με την αποκάλυψη του Μανόλη.

Expand player

Τι θα δούμε σήμερα (2/11) στον Σασμό

Ενώ ο παπάς προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά τού παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει, Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

Κόβεται ο Σασμός από τον Alpha: Αναβρασμός στους τηλεθεατές

Δυστυχώς για τους τηλεθεατές του ALPHA, αλλά και για το ίδιο το κανάλι που σημειώνει υψηλά νούμερα στην prime time του λόγω της σειράς, ο Σασμός θα σταματήσει να προβάλλεται τον Δεκέμβρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες που tv-24.gr μέχρι στιγμής η ημερομηνία που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι έως τις 20 με 23 Δεκεμβρίου να έχουν σταματήσει να προβάλλονται τα πάντα και να... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σασμός: «Έμεινε ο παπάς!» - Ο Μανόλης εξομολογήθηκε τα πάντα για τον Μαθιό και "έριξε" το Twitter

Σασμός: «Δεν υπάρχει περηφάνια στον φόνο μάνα!» - Το Twitter υποκλίθηκε με τα ανατριχιαστικά λόγια του Αστέρη