Ο Παράδεισος των κυριών - Spoiler 24/10: Η Αμαλία απομακρύνεται από τον Ντίνο

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (24/10) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» μιας και η Αμαλία έχει πλέον πάρει τις αποφάσεις της και έτσι ξεκινάει να απομακρύνεται από τον Ντίνο.

Expand player

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των κυριών: O Πάρης έρχεται αντιμέτωπος με έναν επικίνδυνο εχθρό

Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα (24/10) στον Παράδεισο των Κυριών

Η ιδιαίτερη συνθήκη μέσα στην οποία συναντήθηκαν η Αμαλία και ο Ντίνος δεν μπορεί παρά να εξελιχθεί απρόβλεπτα και επεισοδιακά. Ασφαλώς τα αποτελέσματα αυτής της τεταμένης κατάστασης δεν θ’ αργήσουν να φανούν και σύντομα όλοι θα πρέπει να λάβουν ορισμένες σοβαρές αποφάσεις, με την Αμαλία να παίρνει πρώτη τη σκυτάλη και να απομακρύνεται από κοντά του.

Η Πιπίτσα, σκεπτόμενη πάντα το καλό της κόρης της αλλά και την κοινωνική καταξίωση που πρόκειται να κερδίσει, δεν σταματά να κατευθύνει τη Γεωργία προς δρόμους αντίθετους από αυτούς που υποδεικνύει ο Μάρκος: «Να βγεις με τον κύριο Άγη, τι περιμένεις;

» Μία φορά χτυπάει την πόρτα σου η τύχη, κοίτα να την εκμεταλλευτείς», της λέει και τη σπρώχνει κατευθείαν στην αγκαλιά του Άγη, ενώ ο Μάρκος τσακώνεται άσχημα με τη γυναίκα του γι’ αυτές τις κινήσεις της. Ο Πάρης συνεχίζει την αυτοκαταστροφική του μανία και για μια ακόμα φορά βγαίνει εκτός εαυτού και ξαναμπαίνει στο νοσοκομείο. Η γυναίκα τού Χρηστίδη, η Ματούλα, μετά το μυστηριώδες τηλεφώνημα όπου μαθαίνει το ένοχο παρελθόν του άντρα της, αλλάζει στάση απέναντί του και σταματάει να είναι το άβουλο πλάσμα, που την κάνει σκουπίδι συνέχεια.

Όπως θα δούμε, οι επιπτώσεις αυτού του τηλεφωνήματος θα είναι άμεσες και εις βάρος του Χρηστίδη, που στην κυριολεξία θ’ αρχίσει να κινδυνεύει. Οι συζητήσεις της Μιράντας και της κυρα-Γιαννούλας θα βοηθήσουν τη Μιράντα να δει τη ζωή της διαφορετικά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Παράδεισος των κυριών: Μία καινούργια πληροφορία σοκάρει Χριστόφορο και Βικτώρια

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αρχίζει τις αντιδράσεις - Ελέγχουν κάθε της κίνηση