Η Γη της Ελιάς - Spoiler 11/10: Τραγική προδοσία για την Κατερίνα - Αυτός που την υποψιάζεται είναι ο... (Video)

Όλες οι εξελίξεις της σειράς του Mega

Η Γη της Ελιάς, επιστρέφει απόψε (11/10) με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε την Κατερίνα να οργανώνει την αρπαγή του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής, την ώρα που ο Άρης υποψιάζεται πως λέει ψέματα για το πρόβλημα υγείας της.

Expand player

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην "Γη της Ελιάς" - Ξανά σε κίνδυνο Φίλιππος και Βασιλική

Τι θα δούμε σήμερα (11/10) στη Γη της Ελιάς

Όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα. Στο μεταξύ ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες, ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη.

Η επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία παγώνει την Ευτυχία που είχε πιστέψει πως κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους, ενώ το ζευγάρι την ίδια ώρα παλεύει να βρει τα πατήματά του, αλλά η αμηχανία ανάμεσά τους είναι έκδηλη.

Την ίδια στιγμή η Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο τις κινήσεις που κάνει η Αλκμήνη προς τον Κωνσταντίνο: «Μπαμπά μου, τον φλερτάρει ανοιχτά μπροστά μου, το καταλαβαίνεις;», του λέει και τον αφήνει άφωνο: «Τι λες; Πότε πρόλαβε κιόλας;», αναρωτιέται.

Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για το προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει, ενώ ο Θανάσης αυτή την φορά προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντάς της τον ερωτευμένο. Τελικά η Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει τον συνεργάτη της: «Κανόνισε τις λεπτομέρειες, η απαγωγή θα γίνει και σύντομα» και οι δυο τους συνεννοούνται πώς θα απάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Πηγή: tv-24.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στη σειρά είναι σκληρή κι έχουν αρχίσει να τη μισούν όλοι - Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Αφροδίτης Λιάντου πίσω από τις κάμερες της «Γης της Ελιάς»

Άγριο κράξιμο στη «Γη της Ελιάς»: Η σκηνή που εξαγρίωσε τους τηλεθεατές - Τα σχόλια στο Twitter