«Άναψε μεσημεριάτικα...»: Κοκκίνισε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής (video)

Η δημόσια "συγγνώμη"

Το μεσημέρι της Παρασκευής (7/10) η εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε πριν από λίγο όπου η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί για τη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» καθώς έχει καθηλώσει για τα καλά τους τηλεθεατές -δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει.

Expand player

Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη μόλις προβλήθηκε μια ερωτική σκηνή με τον Λεωνίδα Κακουρη δεν δίστασε να δείξει την αναστάτωσή της. Ο λόγος φυσικά ήταν διότι δεν ήθελε να προβληθεί στον αέρα της εκπομπής κάτι που δεν έπρεπε. Με την ευκαιρία, δείτε την καταγωγή του Λεωνίδα Κακούρη.

Φυσικά, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη… Βρισκόμαστε στον αέρα. Τα σχόλια που κάνουμε δεν υπάρχουν». Μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας δεν δίστασε να κάνει και ένα χιουμοριστικό σχόλιο αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άναψε μεσημεριάτικα». Αποτέλεσμα είχε να "σκάσουν" όλοι στα γέλια.

Η επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής, «Ελένη»

ΣΟΚ για Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλο: Φωτογραφία μέσα από την βίλα δείχνει αυτό που όλοι... φοβόμασταν!

Μια νέα φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη από την πανέμορφη βίλα που μένει στα Μελίσσια με το σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Ο κήπος τους είναι τεράστιος και σίγουρα τα παιχνίδια εκεί δεν θα έχουν τέλος.

Η παρουσιάστρια πλέον έχει γίνει καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές της... δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έχουν σαν σύμβολό τους την οικογένεια: 6+1 διάσημα ζευγάρια Ελλήνων που έχουν πολύτεκνες οικογένειες και τρία παιδιά και πάνω

Το θαυματουργό μείγμα της Ελένης Μενεγάκη για την κυτταρίτιδα - Σπιτικό με ελαιόλαδο, χοντρό αλάτι και...