«Στα πατώματα» το Twitter με τον "Σασμό" - "Διαλύθηκαν" οι χρήστες με την εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ

Επικές αντιδράσεις!

Παρακολουθώντας το σημερινό (6/10) επεισόδιο του Σασμού (δείτε εδώ τι συνέβη), το κοινό θέλησε να σχολιάσει για άλλη μία φορά την συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς. Ο έρωτάς τους δημιουργεί μεγάλη αγωνία, διότι ενώ θέλουν να είναι μαζί, είναι "απαγορευτικό", όμως κάθε φορά που πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο τυχαία, υπάρχει "κάτι" στην ατμόσφαιρα.

Expand player

Αυτό ακριβώς αισθάνονται και οι τηλεθεατές, οι οποίοι έβαλαν "φωτιά" στο Twitter και δεν σταμάτησαν να μιλούν για τους δύο πρωταγωνιστές.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη στον Σασμό

Σασμός super spoiler: Για πρώτη φορά - Στα μαχαίρια Βασιλική και Μαθιός

Στον Σασμό, η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του.

«Δεν μπορώ να φύγω. Πώς θα σε αφήσω μόνη σου, μάνα; Τρέμω στην ιδέα να σου συμβεί κάτι», της τονίζει και εκείνη σπεύδει να του εξηγήσει πως έχει στο πλευρό της τον Μαθιό και δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται. «Δεν σε αφήνω ό,τι και να λες. Μαζί με τον Μαθιό θα μείνω εδώ να σε προσέχω. Οι Βρουλάκηδες δεν το έχουν σε τίποτα να αρχίσουν τις επιθέσεις σε όποιον έχει το ίδιο επίθετο». Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εντολή δολοφονίας στον Σασμό: Νεκρός ο...

Σασμός: «Ο Ορφέας το κρατάει το εργάκι» - Αποθέωση για τον Αυγουστίδη στο Twitter