Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Νέα σκηνοθετική «γκάφα» στον Σασμό με 2 φωτογραφίες...έπος!

Το λαθάκι που δεν πέρασε απαρατήρητο

Σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή όπως ο Σασμός δεν περιμένει κάποιος πως θα γίνουν σκηνοθετικά λάθη. Έλα όμως που γίνονται. Και εννοείται πως οι χρήστες των social media το έπιασαν αμέσως το λάθος.

Expand player

Στη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σειράς, ιδίως ελληνικής, προκύπτουν ανάγκες που δεν έχουν προβλεφθεί απόλυτα από το σενάριο. Καθώς οι σειρές γυρίζονται σε μεγάλο βάθος χρόνου και με διαφορετική σειρά σκηνών και επεισοδίων, αυτό που συνέβη σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του Σασμού δεν είναι και εντελώς αναπάντεχο ή απαραίτητα μια γκάφα.

Δείτε επίσης: Νέος πανικός με το «Σασμό» στον Alpha - Έκτακτη σύσκεψη για την τύχη της σειράς

Κάποιες σκηνές επιτάσσουν την ανάγκη για κομπαρσιλίκια και όταν δεν έχει γίνει από πριν προετοιμασία, συνήθως επιλέγονται μέλη του συνεργείου για να εμφανιστούν μπροστά στην κάμερα, απλώς και μόνο για να αποκτήσει μια μεγαλύτερη αληθοφάνεια.

Έτσι, σε ένα από τα επεισόδια της εβδομάδας είδαμε την ίδια γυναίκα να εμφανίζεται ως κομπάρσος σε δύο διαφορετικές σκηνές, μία με τον Αστέρη και την Αργυρώ και μία με τον Στέλιο Μάινα που είναι το φετινό new entry. Το πιθανότερο είναι αυτές οι σκηνές να γυρίστηκαν σε κοντινά σημεία και την ίδια μέρα, κάτι που κάνει ακόμα πιο λογική την παρουσία της ίδιας γυναίκας με τα ίδια ρούχα, να περπατάει με πλάτη γυρισμένη και στις δύο σκηνές…

Σασμός - Spoiler 4/10: Η εισαγγελέας αποκαλύπτει την αλήθεια για την αιματηρή δολοφονία - «Δε σκότωσε τον Άγγελο Βρουλάκη η...» (Video)

Συγκλονιστικός είναι ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Σασμός»! Μετά την επιστροφή του Παύλου από τους νεκρούς, έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απόψε (4/10) θα συγκρουστεί με τον Αστέρη, ενώ η εισαγγελέας θα αποκαλύψει πως δεν σκότωσε τον Άγγελο η Καλλιόπη.

Οι σημερινές 4/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 10.

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως, Αιμιλίας Ξενάκη οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη. Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση. Στο ρόλο της Αιμιλίας Ξενάκη, η Γιώτα Φέστα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σασμός: Ένα μεγάλο μυστικό ταράζει τις ισορροπίες στην οικογένεια των Βρουλάκηδων

Εξέλιξη σοκ στον "Σασμό" - Κοντά στον θάνατο ο Αστέρης