Asia Express: "Ό,τι καλύτερο έχει παιχτεί στην τηλεόραση..." - Το Twitter αποθέωσε το νέο ριάλιτι του Star

"Κέντησαν" πάλι οι χρήστες

Η περιπέτεια για τα 9 ζευγάρια στην Καμπότζη ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 30/9 και οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του Asia Express. Μάλιστα, στην αποψινή πρεμιέρα είδαμε ήδη και την πρώτη δοκιμασία, νικητές στην οποία αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster.

Expand player

Ασυζητητί όμως, τις εντυπώσεις τις κέρδισαν η Χριστίνα Παππά με τον γιο της, Δημήτρη ειδικά όταν τον έχασε και άρχιζε να τρέχει παντού και να φωνάζει το όνομα του (δείτε εδώ το βίντεο).

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο, το Asia Express τρένταρε στις πρώτες θέσεις του Twitter, με τους περισσότερους χρήστες να αποθεώθουν το συγκεκριμένο ζευγάρι και τις φωνές της Χριστίνας Παππά, ενώ άλλοι τόνισαν ότι πρόκειται για ένα πολύ ωραίο ριάλιτι.

Τα tweets για την πρεμιέρα του Asia Express και το ζευγάρι Χριστίνα & Δημήτρης Παππάς

Asia Express: Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας - Κέρδισαν το έπαθλο των 2.500 ευρώ

Με μια πολύ δύσκολη δοκιμασία ξεκίνησε η αποψινή 30/9 πρεμιέρα του Asia Express, με τα 9 ζευγάρια απο τα πρώτα λεπτά να βιώνουν τις δύσκολες συνθήκες του ριάλιτι (δείτε τι συνέβη με την Χριστίνα Παππά και τον γιό της). Πρώτοι τερμάτισαν ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του Παύλος, διεκδικώντας το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Ακολούθησαν η Χριστίνα Παππά με τον Δημήτρη Παππά -δείτε εδώ ένα επικό σκηνικό- και τρίτοι ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster.

Τα 3 αυτά ζευγάρια λοιπόν κλήθηκαν να συναρμολογήσουν τα Άνγκορ Βατ βάζοντας τα κομμάτια στη σωστή θέση, κάτι που ήταν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό, μιας και ήδη ήταν πολύ κουρασμένοι, ωστόσο έβαλαν τα δυνατά τους.

Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας του Asia Express

Τελικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον Fipster κατάφεραν να κερδίσουν το μενταγιόν των 2.500 ευρώ αφού έφτιαξαν το άγαλμα σωστά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Asia Express: Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας - Κέρδισαν το έπαθλο των 2.500 ευρώ

Πρεμιέρα με τσιρίδες και υστερίες στο "Asia Express" - Το επικό σκηνικό με την Χριστίνα Παππά και τον γιό της (video)