Διθυραμβικά σχόλια για τον «Σασμό»: Καθήλωσε τους τηλεθεατές η γιαγιά Ειρήνη με την ερμηνεία της

Η σκηνή που αντικρίζει τον Παύλο

Ο Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει στο τηλεοπτικό κοινό του Alpha. Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς το βράδυ της Πέμπτης, την γιαγιά Ειρήνη να δίνει «ρέστα» με την ερμηνεία της. Παράλληλα, δείτε όσα χρειάζεται να ξέρετε για τον Παύλο Βρουλάκη.

Expand player

Όταν ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε στο σπιτικό του και αντάμωσε την μητέρα του. Την γιαγιά Ειρήνη. Εκείνη, δίχως να πιστεύει στα μάτια της, έπεσε λιπόθυμη στη γη για να σηκωθεί ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά και να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει πως είχε στον αγκαλιά της τον άνθρωπο που μέχρι χθες όλοι θεωρούσαν νεκρό.

«Παιδί μου, παιδί μου… Ζεις; Ζεις; Ζεις; Το ήξερα πως είσαι ζωντανός» αναφώνησε, με φωνή τρεμάμενη, η γιαγιά Ειρήνη όσο ο Παύλος Βρουλάκης την είχε στα χέρια του.

«Ήρθες στο όνειρο μου και μου το φανέρωσες. Μου το είπαν και τα πουλιά πως γύρισες στο σπίτι σου. Ψυχη μου, παιδί μου, κρατήθηκες ζωντανός και δέθηκε η ψυχούλα σου με την αγάπη μου και έμεινες κοντά μου» συμπλήρωσε η ηρωίδα του σίριαλ, «Σασμός» σε μια στιγμή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό του Alpha.

Σασμός: Ανατροπή για δύο αγαπημένα ζευγάρια - Χωρίζουν και μάλιστα ξαναερωτεύονται

Μπορεί να συμβαίνουν έκτακτες αλλαγές σχετικά με τις μέρες και ώρες προβολής του Σασμού, ωστόσο οι εξελίξεις συνεχίζονται κανονικά και φαίνεται πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για μερικούς από τους πρωταγωνιστές, αφού δύο νέοι χωρισμοί θα έρθουν στο προσκήνιο.

Δύο νέοι χωρισμοί έρχονται στον Σασμό

Όσο ο Μαθιός βρίσκεται στη φυλακή και η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη βρίσκονται στο προσκήνιο, σύννεφα αρχίζουν να εμφανίζονται ξανά στη σχέση της Αργυρώς και του Σταύρου, αφήνοντας χώρο στον Αστέρη να προσεγγίσει την μεγάλη του αγάπη από την αρχή.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σασμός: Ένα μεγάλο μυστικό ταράζει τις ισορροπίες στην οικογένεια των Βρουλάκηδων

Εξέλιξη σοκ στον "Σασμό" - Κοντά στον θάνατο ο Αστέρης