Πρεμιέρα για το "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" - 10η χρονιά επιτυχίας

H μεγάλη επιτυχία του Alpha επιστρέφει δριμύτερη απόψε στις 21:00

Η μεγάλη επιτυχία του Alpha, το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», επιστρέφει απόψε (23/9) για 10η χρονιά με ένα απολαυστικό επεισόδιο. Οι ζωές των ηρώων συνεχίζονται με μπόλικο γέλιο και απίστευτες ατάκες. Την ίδια στιγμή, νέες ανατροπές έρχονται στο φως για άλλη σειρά του σταθμού.

Expand player

Τι θα δούμε σήμερα (23/9) στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Άγγελος και Βέλη προσπαθούν να ανταπεξέλθουν μ’ ένα μωρό μέσα στο σπίτι, αλλά οι συμπεθέρες (Γιάννα Ζιάννη, Ευαγγελία Μουμούρη) δεν τους αφήνουν σε ησυχία.

Το φθινόπωρο βρίσκει το λαμόγιο ξάδελφο Βαγγέλη Στρατέλη (Κώστας Μπάρας), μπαστακωμένο ακόμη στο σπίτι του Μηνά και της Βούλας και τους δυο τους, να μην ξέρουν πώς να τον ξεφορτωθούν…

Η απρόσμενη συνάντηση του Ηλία με τον νέο ενοικιαστή (Σταύρος Μαρκάλας), του επιβεβαιώνει ότι η Καίτη για άλλη μια φορά έκανε του κεφαλιού της. Μόνο που εδώ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά… (δείτε εδώ το spoiler του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τον νέο κύκλο της σειράς).

Ο Χάρης (Άγγελος Ανδριόπουλος) ετοιμάζει μια έκπληξη στην Σοφία. Αλλά όταν μαθαίνει ο Μπάμπης τι έκπληξη είναι αυτή, όλα καταρρέουν…

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πανικός στον Alpha με το «Σασμό» και τον «Παράδεισο των Κυριών» - Σούσουρο στους διαδρόμους με τα νέα που ήρθαν το πρωί

Σασμός: Ανατροπή για δύο αγαπημένα ζευγάρια - Χωρίζουν και μάλιστα ξαναερωτεύονται