GNTM 5: «Φύγετε! Στο καλό!» - "Σκοτωμός" στο πλατό με την Σοφία Χατζηπαντελή

Φουλ εκνευρισμένη η κριτής

Πολλές είναι οι διαγωνιζόμενες που έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο πλατό του GNTM 5, όπως είδαμε στο αποψινό 20/9 επεισόδιο. Μετά λοιπόν την παίκτρια που παρά τις εντάσεις κέρδισε Wild Card, σειρά είχε η Ζωή από την Κύπρο.

Expand player

Με το που μπήκε, όλοι οι κριτές θαμπώθηκαν από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ωστόσο προκάλεσε ερωτηματικά καθώς συνεργάζεται με τρία πρακτορεία, κάτι που τους έκανε να απορήσουν γιατί δεν έχει καταφέρει το κάτι παραπάνω στην καριέρα της.

Χαμός με την Σοφία Χατζηπαντελή στο πλατό του GNTM 5

Έτσι λοιπόν, η Σοφία Χατζηπαντελή σηκώθηκε και φώναξε στο πλατό τις δύο συνεργάτιδες της, οι οποίες βέβαια δεν σταμάτησαν να παρεμβαίνουν και να υποστηρίζουν την παίκτρια, κάτι που εκνεύρισε και τους 4 κριτές, ειδικά όμως την Σοφία.

Η κριτής μάλιστα άρχισε να φωνάζει και να τις διώχνει από τις καρέκλες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ! Στο καλό. Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου», με τις ίδιες μάλιστα να προσβάλλονται αρκετά από την συμπεριφορά της.

Πηγή: youweekly.gr

"Σαν τις κ@λ@τρυπ@δες...": "Μάχη" ανάμεσα σε 59χρονη παίκτρια του GNTM και τη Σοφία Χατζηπαντελή (video)

Αμέσως μετά την διαγωνιζόμενη που σύμφωνα με την Σοφία Χατζηπαντελή μοιάζει στον σύντροφό της, μπροστά από τους κριτές του GNTM 5 στάθηκε η 59χρονη Μαρία.

Η 59χρονη που έκανε άνω κάτω τους κριτές

Η ίδια θέλησε να ασχοληθεί με τον εαυτό της και όχι με τους άλλους, μιας και ασχολείται με την ψυχολογία, ωστόσο δίχασε αρκετά την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή της, μιας και φαίνεται πως μπήκε με αρκετή φόρα, κάτι που δεν της βγήκε σε καλό.

Η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη τόνιζε πως θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, με την Σοφία Χατζηπαντελή να ενοχλείται και να της απαντά πως πρέπει καλύτερα να πάει διακοπές. Φυσικά, αυτό δεν έμεινε εκεί, μιας και η πρώτη απάντησε στην κάμερα πως «οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρυπ@ιδες! Όλοι έχουν από μια».

Τελικά, δεν έπεισε τους κριτές και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανατροπή στο GNTM 5: Έφαγε 3Χ και ο Καράβας την έσωσε με την Wild Card του (video)

"Σαν τις κ@λ@τρυπ@δες...": "Μάχη" ανάμεσα σε 59χρονη παίκτρια του GNTM και τη Σοφία Χατζηπαντελή (video)