Θυμάστε την Κατερίνα από τους Singles; Δείτε πώς είναι σήμερα

Παραμένει γοητευτική 14 χρόνια μετά

Θυμάστε την Κατερίνα Κουκουτσάκη από τους Singles; Η ηθοποιός, που την υποδύθηκε, έχει αλλάξει μεν σήμερα, με τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά την ίδια να παραμένει το ίδιο γοητευτική.

Expand player

Η Κατερίνα εμφανίζεται στο δεύτερο κύκλο της σειράς και είναι μια νεαρή, γλυκιά και ενίοτε αδέξια κοπέλα, που ψάχνει τον μεγάλο έρωτα με έναν αφοπλιστικό ρομαντισμό, γενόμενη ένας από τους πλέον αγαπημένους χαρακτήρες, με βασική πρωταγωνίστρια να είναι εντελώς διαφορετική.

Η Στέφη Πουλοπούλου, πάντως, παραμένει όμορφη με το δικό της τρόπο, 14 ολόκληρα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της σειράς. Τη βρίσκουμε σε διάφορες παραστάσεις και σε σταθερή συνεργασία με τη Στέγη Ωνάση, ζώντας σταθερά στην Αθήνα μετά την... κάθοδο από τη Θεσσαλονίκη το 2007.

Η καταγωγή και η πορεία της

Η Στέφη Πουλοπούλου γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1982 και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το θέατρο και τον χορό.

Αποφοίτησε το 2005 από το Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Έζησε και εργάστηκε ως ηθοποιός στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 2007. Από τότε ζει και εργάζεται στην ΑΘΗΝΑ. Έχει δουλέψει στην τηλεόραση και το θέατρο. Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Γιάννη Μόσχο, Γιάννη Καλαβριανό, Τατιάνα Λύγαρη, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ομάδας Patari project και συνεργάτιδα της Εταιρίας Θεάτρου Sforaris.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μακόλεϊ Κάλκιν: Από το «Μόνος στο Σπίτι» στις καταχρήσεις - Πώς είναι σήμερα το παιδί - θαύμα;

Θυμάστε τη Λολότα Μπάρα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα