«Βόμβα» στο Star: Αυτή η δημοσιογράφος αποχωρεί από το κανάλι

Η ανακοίνωσή της

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζώρτζια Γεωργίου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως αποχωρεί από το Star Channel έπειτα από τέσσερα χρόνια συνεργασίας.

Expand player

Η δημοσιογράφος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλάι της τα τέσσερα αυτά χρόνια ενώ δεν ανακοίνωσε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Δείτε επίσης: Χτυπάει ανελέητα ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Πανικός στο Star!

«Όταν τα φώτα σβήνουν θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής ημέρας! Τέσσερα ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με το @starchanneltv και την @greenpixelproductions μόλις ολοκληρώθηκαν!
Παίρνω μαζί μου όλη την περιουσία μου, από γέλια, χαρά, αγάπη, ώρες και στιγμές ευτυχίας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με πίστεψαν με εμπιστεύτηκαν και μου έκαναν παρέα για τέσσερα ολόκληρα χρόνια!

Εις το επανιδείν!» έγραψε η Τζώρτζια Γεωργίου.

«Βόμβα»: Πασίγνωστος δημοσιογράφος εγκαταλείπει τον ΣΚΑΪ και «μετακομίζει» στο Open

Οι επαφές που είχε ο Νίκος Στραβελάκης το τελευταίο διάστημα με το OPEN φαίνεται πως οδηγούν τις δύο πλευρές σε συνεργασία και μάλιστα με υπογραφές.

Ο γνωστός άνκορμαν εγκαταλείπει τον ΣΚΑΪ και μετακομίζει στο OPEN. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές είχαν αίσια κατάληξη και αύριο, Τρίτη, αναμένεται -εκτός απροόπτου- να πέσουν και οι υπογραφές.

Δείτε επίσης: Από τον ΑΝΤ1 στο OPEΝ: Ποια αγαπημένη εκπομπή επιστρέφει απόλυτα ανανεωμένη;

Επίσημες ανακοινώσεις δεν θα πρέπει να περιμένουμε πριν από τον Ιούλιο, καθώς ο δημοσιογράφος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον ΣΚΑΪ έως τις 30 Ιουνίου.

Ο Νίκος Στραβελάκης, από την επόμενη σεζόν, θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του OPEN τα Σαββατοκύριακα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τον κοιτάζει και «λιώνει»: Αυτός είναι ο πατέρας του Πέτρου Πολυχρονίδη (photo)

«Χωρίσαμε για να...»: Αποκάλυψη βόμβα για τον χωρισμό του Πέτρου Πολυχρονίδη από την πρώτη του γυναίκα!