«Το τέλος μιας εποχής...» - Το Twitter συγκλονίστηκε με το σπαρακτικό φινάλε των «Άγριων Μελισσών» που «έσπασε» τα κοντέρ της τηλεθέασης

Ανατριχιαστικό το τέλος της εμβληματικής σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες», η εμβληματική ελληνική σειρά σε παραγωγή του ΑΝΤ1, που ανέστησε και πέρασε σε ένα νέο επίπεδο τη μυθοπλασία στην χώρα, ολοκληρώθηκε με ένα επεισόδιο, που χθες (7/7) καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Expand player

Το τέλος στο Διαφάνι γράφτηκε με μπόλικο αίμα, πόνο και κυρίως συμφιλίωση και δικαίωση. Οι θάνατοι του Δούκα, του Ακύλα, του Μελέτη και της Μυρσίνης καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι ερμηνείες των ηθοποιών αποθεώθηκαν στο Twitter και όχι άδικα. Η σειρά δεν τελειώνει βέβαια εδώ μιας και την Κυριακή (10/7) θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα επεισόδιο, αυτή τη φορά πίσω από τις κάμερες, για όλα όσα έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια, με τους δημιουργούς να αφήνουν ένα δικό τους ιδιόχειρο σημείωμα.

Η τηλεθέαση στο τρομερό φινάλε

Το τελευταίο επεισόδιο, όπως ήταν αναμενόμενο, σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης. Άλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες, η σειρά είχε ξεκινήσει να ανεβαίνει σημαντικά σε νούμερα μιας και όλοι είχαν αγωνία για να δουν πώς θα κλείσει αυτός ο κύκλος των τριών χρόνων.

Έτσι, οι Άγριες Μέλισσες σημείωσαν στο γενικό κοινό κατά μέσο όρο 36,7% φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι το 43,1% ενώ στο δυναμικό κοινό 33,3%, με το κορυφαίο τέταρτο να σημειώνει το 38,7%.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σπαραγμός για τις Άγριες Μέλισσες - Το γραπτό "αντίο" των δημιουργών

Φινάλε που «τσακίζει κόκκαλα» στις «Άγριες Μέλισσες»: «Μην φοβάσαι Ελένη...»