Οριστικό: Στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά!

Υπέγραψε η παρουσιάστρια και γίνεται κάτοικος Φαλήρου

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως γίνεται πια κάτοικος... Φαλήρου, μετακομίζοντας από το Μαρούσι, αφού η γνωστή παρουσιάστρια έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ και αναμένονται μονάχα οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές.

Expand player

Η... ασυνεννοησία με τον ΑΝΤ1 το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίζοντας τους δρόμους της τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα, έφερε εξελίξεις, με το συμβόλαιό της να λήγει στις 30 Ιουνίου και το Star με τον ΣΚΑΪ να παλεύουν να την φέρουν στο δυναμικό τους, με το σταθμό του Φαλήρου εν τέλει να τα καταφέρνει.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Σκορδά συναντήθηκε χθες (1/7) με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ και υπέγραψε το συμβόλαιό της, με την ανακοίνωση μονάχα να απομένει, παρότι το Star έμοιαζε να δίνει τριετές συμβόλαιο. Το θέμα, πια, είναι το πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη στο σταθμό.

Πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ μετά τη μεταγραφή της Σκορδά

Δεν είναι μόνο η πρωινή εκπομπή «Σήμερα» των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου, ή οι «Αταίριαστοι», που πρέπει να διευκρινιστεί το πότε θα προβάλλονται. Υπάρχει και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ για καθημερινή δίωρη εκπομπή, που θα ξεκινά στις 12 το πρωί, ενώ ο σταθμός θέλει να δώσει τη ζώνη 10-12 στην Φαίη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, το κανάλι θα επιχειρήσει να βρει μια φόρμουλα, ώστε η Σκορδά να παίρνει τη σκυτάλη από Οικονόμου-Παυλόπουλο, για να τη δώσει στους «Αταίριαστους» στις 12, ώστε να μετακομίσει στο Σαββατοκύριακο η Μαρία Μπακοδήμου, ευελπιστώντας να βρεθεί σύντομα η «χρυσή τομή».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ξεπέρασε την Φαίη Σκορδά... με άλλη παρουσιάστρια: Με αυτή την πασίγνωστη Ελληνίδα είχε ειδύλλιο μετά το διαζύγιο ο Γιώργος Λιάγκας (photos)

Η Φαίη Σκορδά στην αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα: Το τελευταίο ερωτευμένο τους καλοκαίρι!