Φρικτός θάνατος στον "Σασμό" - Τα σοκαριστικά πλάνα

Ανατριχιαστικό!

Ο Σασμός είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πολύ αγαπημένες σειρές του κοινού μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που δεν χάνουν επεισόδιο και είναι πιστοί στο βραδινό τους ραντεβού με το σίριαλ. Η πρώτη σεζόν λοιπόν, απέσπασε πολύ καλές κριτικές και σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της, στο οποίο θα δούμε συγκλονιστικές στιγμές.

Expand player

Λίγο πριν το πρώτο φινάλε έχουμε δει πολλούς θανάτους και δυνατές συγκινήσεις. Σύμφωνα όμως με τα spoiler του συγγραφέα του βιβλίου αναμένεται να δούμε ακόμη μια φοβερή σκηνή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη αλλά και ένα θάνατο, ο οποίος δεν είναι άλλος από του γιατρού του χωριού.

Τη φωτογραφία με το φονικό του τη δημοσίευσε ο ίδιος ο Θανάσης Πατριαρχέας, που υποδύεται τον γιατρό στον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας μάλιστα ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Η συγκλονιστική φωτογραφία από τη δολοφονία του γιατρού στο Σασμό

«Φινάλε. Γεια σας. (Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες ειδικά γ αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική» έγραψε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Η ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα και το "αντίο" στη σειρά

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σασμός spoiler: Ακόμα 2 θάνατοι μέχρι το φινάλε της σεζόν! Αυτοί πεθαίνουν

«Παγώνουν» όλοι στο «Σασμό»: Το μυστικό που... τινάζει τα πάντα στον αέρα