«Είναι μια πολύ σημαντική μέρα...» - Συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης

Τα λόγια του για τα 30 χρόνια του «Καλημέρα Ελλάδα»

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε για μια πολύ σημαντική ημέρα για εκείνον, αλλά και όσους εργάζονται στον ΑΝΤ1 μαζί του.

Expand player

Ο γνωστός παρουσιαστής γιορτάζει για το κλείσιμο ακριβώς 30 ετών από την πρώτη προβολή του «Καλημέρα Ελλάδα», προβάλλοντας σχετικό βίντεο και χρησιμοποιώντας λόγια ζεστά για όσους έχουν συντελέσει σε αυτή την επιτυχία, με μια επανασύνδεση να φημολογείται τις τελευταίες ώρες.

Τα λόγια του Παπαδάκη για τα 30 χρόνια του «Καλημέρα Ελλάδα»

«Είναι σήμερα μια πολύ σημαντική ημέρα. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τα φιλαράκια στην πρωινή ζώνη. Αυτό το κανάλι με εμπιστεύτηκε σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια και ο Μίνως Κυριακού είπε το ναι στη δημιουριγκή μου τρέλα.

Τον είχα φάει τον Μίνω Κυριακού και στην αρχή οι πρώτες αντιδράσεις έλεγαν, ότι δε θα μας βλέπει κανείς και, πράγματι, στην αρχή μας έβλεπαν μόνο άτομα του στενού μας οικογενειακού περιβάλλοντος. Σήμερα, όμως, όλα τα κανάλια έχουν πρωινή ζώνη και αυτό τιμά ιδιαίτερα εκείνους και όχι εμάς, καθώς όλοι οι σημαντικοί συντελεστές τους εκεί βρίσκονται», ανέφερε στην αρχή.

Μετά την προβολή του βίντεο από την πρώτη εκπομπή, πρόσθεσε: «Είδαμε τη Βίκυ (σ.σ. Χατζηβασιλείου), είδαμε και τη Μαρία (σ.σ. Μπαλοδήμου), αλλά έχουν περάσει τόσα παιδιά, που θα ήταν αδικία, αν άρχιζα να λέω ονόματα.

Ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς, που κάνατε αυτή την εκπομπή τη μακροβιότερη στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, με πανευρωπαϊκό ρεκόρ, ίσως και παγκόσμιο 30 ετών με τον ίδιο παρουσιαστή στο ίδιο κανάλι. Ένα ευχαριστώ όσους την καθιερώσατε, σε όσους πέρασαν από την εκπομπή και όσους βρίσκονται εδώ από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ και πολλοί δεν είχαν καν γεννηθεί, όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Με τον Γιώργο Παπαδάκη είμαστε οικογένεια...» - Αποκάλυψη για τον παρουσιαστή

Αυτός είναι ο... τέταρτος γιος του Γιώργου Παπαδάκη: Η αποκάλυψη για το άγνωστο παρασκήνιο