Τηλεοπτικός «σεισμός»: Φεύγει από το Open και πάει στον ΑΝΤ1!

Μεγάλες οι ανακατατάξεις στους δύο σταθμούς

Οι ανακατατάξεις συνεχίζονται διαρκώς στο Open, με το κανάλι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και να προετοιμάζεται για αλλαγές σε παρουσιαστές.

Τα νέα ήδη έσκασαν για τον Άκη Παυλόπουλου, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του στον γενικό διευθυντή ειδήσεων, Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Όμως η εν λόγω παραίτηση είναι μόνο η αρχή του ντόμινο.

Expand player

Ο παρουσιαστής του «Ώρα Ελλάδος» δεν έχει καταλήξει ακόμα στην επόμενη η επαγγελματική του στέγη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τον διεκδικούν 3 κανάλια. Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι να τον αντικαταστήσουν, με κυριότερο αυτό του Δημήτρη Οικονόμου, όμως τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμα, καθώς ο δημοσιογράφος φαίνεται πως απέρριψε την πρόταση του καναλιού.

Από την άλλη, η συμπαρουσιάστριά του, Ευλαμπία Ρέβη φαίνεται πως παραμένει πιστή στο κανάλι του Κορωπίου και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο στους διαδρόμους του καναλιού ακούγονται δύο πιθανά σενάρια. Είτε ότι θα παρουσιάζει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου είτε το Δελτίο Ειδήσεων. Αναμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Παραίτηση «βόμβα» στο Open: Παρελθόν από το σταθμό κορυφαίος δημοσιογράφος!

Μαύρη Τετάρτη ξημέρωσε για τη Πόπη Τσαπανίδου - Δεν είναι καλά τα νέα