«Ναυάγιο» από τον Κώστα Λεφάκη: Συγκρούσεις και ατυχήματα για Ταύρους, Τοξότες και...

Προσοχή!

Σελήνη σε δυσαρμονία με Άρη. Ατυχήματα και συγκρούσεις μεταξύ ανθρώπων έχουν πιο ξεχωριστή φύση. Ταύροι, Τοξότες και ένα ακόμη ζώδιο πρέπει να προσέχουν σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη.

Expand player

Παράλληλα, η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί Ταύρους και Αιγόκερους για πιθανούς χωρισμούς.

Κριός

Καθώς τα πράγματα ξεκαθαρίζουν, υποχωρούν δυσκολίες και κυρίως ενισχύεται ο τομέας της εργασίας, βελτιώνεται η υγεία των δικών σας και εξυπηρετείστε στις νέες σας επιδιώξεις.

Ταύρος

Οι μέρες αυτές θα έχουν μια χαρακτηριστική ένταση για τους περισσότερους από εσάς, προκειμένου να έχουν ένα πιο γρήγορο αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Η καθημερινότητα σας, τόσο στην εργασία όσο και κατά τα άλλα προβλέπεται περισσότερο κοινωνική και κινητική. Δώστε προτεραιότητα σε ωφέλειες που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας.

Καρκίνος

Δημιουργικότητα και νευρικότητα προχωράνε χέρι – χέρι. Παρόλο που δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί θα είναι αρκετοί και εκείνοι που θα σας ενοχλήσουν.

Λέων

Σήμερα πολλούς θα σας απασχολήσει η γενικότερη κατάσταση αλλά θα τύχετε σημαντικών ερωτικών κατακτήσεων και κάποιων επαγγελματικών κατορθωμάτων.

Παρθένος

Πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να παραμείνουν ενεργά τα σχέδιά σας. Το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν και θα σας προβληματίσουν.

Ζυγός

Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Θυμηθείτε όμως ότι οι επιθυμίες δεν εξυπηρετούν απαραίτητα και τα συμφέροντά σας. Μην κουράζεστε με εκείνους που δεν καταλαβαίνουν.

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο στενό περιβάλλον ενώ εστιάζετε την προσοχή σας στη συντήρηση και βελτίωση των συνθηκών της διαβίωσής σας.

Τοξότης

Η οικογένεια εξακολουθεί να σας προβληματίζει, αλλά στα περισσότερα ζητήματα έχετε βρει τις κατάλληλες λύσεις. Οικονομικά, η κατάσταση βελτιώνεται από μικρά έσοδα.

Αιγόκερως

Είστε πιο αισιόδοξοι με τα οικονομικά σας. Κάποια έξοδα θεωρούνται απαραίτητα για την ενίσχυση της εικόνας και του κύρους σας. Μην τα φοβηθείτε!

Υδροχόος

Είστε πιο ήρεμοι από τις προηγούμενες μέρες. Πολλοί αντιμετωπίζετε μικρά θέματα υγείας τα οποία οφείλονται σε δική σας αμέλεια. Μια σχέση σας αναβαθμίζεται.

Ιχθύες

Η παρέμβαση των άλλων σε καθαρά δικά σας ζητήματα θα είναι εκνευριστική. Μην τους αφήνετε να σας δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος!

πηγή: elle.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δεν τα λες και αξιαγάπητα: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που μισεί ο περισσότερος κόσμος

Ανατροπή από τη Λίτσα Πατέρα: Ευχάριστα νέα για τα ερωτικά και τα οικονομικά σε αυτά τα ζώδια