Έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής: "Οπότε όταν το έμαθα..." (video)

Τι συνέβη;

Με αφορμή τη συνέντευξη της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή "Τι λες τώρα", το μεσημέρι της Κυριακής 13/3, η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε, πως ένιωσε όταν έμαθε μέσα από ένα δημοσίευμα ότι δεν θα συνεχιζόταν η εκπομπή της «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Expand player

«Κόκαλο» η Ηλιάκη με την αποκάλυψη της Καραβάτου: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάναμε...»

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η αλήθεια είναι για να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Όχι ότι έχει νόημα μετά από τόσο καιρό. Όχι δεν το ήξερα, ήξερα ότι συνεχίζω. Οπότε όταν το έμαθα μέσα από ένα δημοσίευμα, είναι κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει μία αναστάτωση. Για να το πω ευγενικά.

Όταν λέγαμε για το πρωινό του Star, δεν είχα πει ότι δεν θέλω να μιλάμε για πράγματα τα οποία λένε κάποιοι ή διαρρέουν για την επόμενη σεζόν; Προφανώς η Τίνα ήξερε πριν από εμένα αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Αυτό είναι μια επιτυχία της Τίνας. Ήταν κάτι το οποίο για εμένα ήταν σοκαριστικό.

Είναι τέλειο που κι η Δανάη Μπάρκα πηγαίνει καλά αλλά θέλω να πω πως η εναλλακτική εκπομπή στην πρωινή ζώνη ήταν η Φωλιά των Κου Κου και νομίζω ότι άνοιξε ένα δρόμο τον οποίο τώρα βλέπουμε να μεγαλουργεί στην εκπομπή της Δανάης».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Καραβάτου: Η νέα σχέση μόλις λίγο μετά τον χωρισμό από τον Κρατερό Κατσούλη

«Κόκαλο» η Ηλιάκη με την αποκάλυψη της Καραβάτου: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάναμε...»