Δύσκολες στιγμές για την Φάιη Μαυραγάνη

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια

Άσχημες είναι οι εξελίξεις για τη Φαίη Μαυραγάνη, η οποία βλέπει την φετινή σεζόν στο Open να μην εκτυλίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ο ανταγωνισμός της έχει στερήσει την κορυφή και η ίδια παλεύει να επανέλθει σε αυτή. Παράλληλα,δείτε αναλυτικά τα χθεσινά νουμέρα τηλεθέασης.

Expand player

Η ίδια σημείωσε 13.6% στο δυναμικό κοινό την χθεσινή (29/1) ημέρα, πίσω από το Mega και ο προβληματισμός είναι έκδηλος για το πώς θα καταφέρει να ανακτήσει την κορυφή.

Νωρίς το πρωί

  • OPEN: Τώρα ότι συμβαίνει 13,6
  • MEGA: MEGA Σαββατοκύριακο 27,2
  • ΑΝΤ1: Πρωινοί Τύποι 11,6
  • ΣΚΑΙ: Καλημέρα 12,5

Τρισευτυχισμένοι Νίκος Μάνεσης και Φαίη Μαυραγάνη - Με μια φωτογραφία ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δύο να μετρούν αρκετά χρόνια ενός απόλυτα επιτυχημένου γάμου, από τον οποίο ο έρωτας δεν έχει «σβήσει» ποτέ.

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν το έχουν κρύψει ποτέ, δημοσιεύοντας μάλιστα κατά καιρούς στιγμές της καθημερινότητάς τους, οι οποίες δείχνουν το πόσο αγαπημένοι είναι μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά.

Αυτό φάνηκε και σε μια τελευταία φωτογραφία της Μαυραγάνη, που ανήρτησε στο Instagram. Σε αυτήν φαίνεται να έχει παραλάβει ένα πανέμορφο μπουκέτο από λουλούδια, το οποίο είναι πολύ πιθανό να έχει προσφέρει ο σύζυγός της. Πρόσφατα, άλλωστε, συμπλήρωσαν 19 χρόνια από το γάμο τους. «Όμορφη εβδομάδα, με χαρές», έγραψε η ίδια, με τους δύο να μην αποκλείεται σύντομα να βρεθούν μαζί μελλοντικά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανατροπή στο Open με την Φαίη Μαυραγάνη: «Μαύρα» μαντάτα για την παρουσιάστρια

Τρισευτυχισμένοι Φαίη Μαυραγάνη και Νίκος Μάνεσης: Έγινε γνωστό για το ζευγάρι