Χαμός στο Twitter για την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα: «Αλλάξτε κανάλι αν δε γουστάρετε» – «Χωρίς μέλλον»

Διχασμός στα... τιτιβίσματα για την επιστροφή των Κανάκη, Κιούση και Σερβετά

Οι Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Δευτέρας (10/1) επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 στις 20:00 και οι χρήστες του Τwitter φαίνεται πως είχαν στηθεί στους δέκτες τους για την πρώτη εκπομπή του 2022.

Expand player

Ο Αντώνης Κανάκης, στα πρώτα λόγια που είπε στους τηλεθεατές «γλέντησε» με τις φήμες πως οι Ράδιο Αρβύλα αλλάζουν όνομα λόγω της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου ενώ έστειλε πολύ μακριά το 2021.

Οι χρήστες του twitter διχάστηκαν με την επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα όμως αρκετοί τόνιζαν πως όποιος δεν γουστάρει να παρακολουθήσει τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του μπορεί απλά να αλλάξει κανάλι.

Οριστικό: Το αποφάσισε ο Αντώνης Κανάκης λίγες ώρες πριν αρχίσει το «Ράδιο Αρβύλα»

Το «Ράδιο Αρβύλα» ξεκινά σήμερα (10/1) υπό ιδιαίτερες συνθήκες και ύστερα από ένα διάλειμμα, που χρειάζονταν οι συντελεστές του, μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου για το γνωστό «ροζ» σκάνδαλο, με το trailer να δείχνει πως υπάρχει πρόθεση να ξεπεραστεί η κρίση.

Όλη αυτή την περίοδο μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου ο Αντώνης Κανάκης δέχεται διάφορες εισηγήσεις. Απ’ το να επιστρέψει με νέα εκπομπή τελειώνοντας επί της ουσίας το «Ράδιο Αρβύλα», μέχρι το να βάλει ένα φρέσκο πρόσωπο στην ομάδα προκειμένου να ξεχαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο Παναγιωτόπουλος και οι άσχημοι συνειρμοί που αυτόματα έρχονται στο μυαλό των τηλεθεατών.

Η απόφαση του Κανάκη για τον... τέταρτο της παρέας

Μόνο που ο Αντώνης Κανάκης είχε πάρει τις αποφάσεις του. Θεωρεί ότι η στάση που τήρησε μαζί με τους Σερβετά-Κιούση, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου ήταν τίμια και ειλικρινής και πιστεύει ότι το κοινό θα το καταλάβει αυτό σύντομα.

Δεν θεωρεί επίσης ότι χρειάζεται να βρεθεί αντικαταστάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γι’ αυτό και παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται τελευταία δεν θα υπάρχει άλλη προσθήκη στη σύνθεση του Ράδιο Αρβύλα. Η εκπομπή επιστρέφει μέσα απ’ τη συχνότητα του ΑΝΤ1 μετά τις γιορτές με τη γνωστή σύνθεση και χωρίς καμία άλλη αλλαγή…

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το hashtag-ντροπή για Ράδιο Αρβύλα - Μεγάλες αλλαγές με απόφαση Κανάκη

Πανικός για Κανάκη με τη ΦΩΤΟ που κυκλοφόρησε πριν την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα