Φρικτή εξέλιξη για τον Σασμό

Χαμός!

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να κάνει συμφωνία με τον μεγαλύτερό της εχθρό.

Expand player

Τι συμφωνία θα συνάψει όμως, και με ποιο τίμημα; Η Μαρίνα αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, και ξεσπά με άσχημο τρόπο, φέρνοντας την οικογένειά της προ των ευθυνών τους.

Το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας επαναδραστηριοποιείται, η δράση του όμως κάθε άλλο παρά κρυφή θα υπάρξει, καθώς ο ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά.

Ο Άγγελος ετοιμάζεται να γνωρίσει τους γονείς της Στέλλας, ενώ την ίδια ώρα, τα ψέματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα αποκαλυφθούν, και η ίδια θα τεθεί ενώπιόν τους.

Θα καταφέρει να καλύψει για ακόμα μια φορά τα ίχνη της, ή ο γιατρός θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει τη φρικτή αλήθεια για τον πατέρα του;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η αλήθεια για τον πατέρα του Άγγελου είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως. Ωστόσο, η Αθηνά μπερδεύει ακόμα περισσότερο τον Άγγελο για την χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό. Η κατάστασή της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερεύει.

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Οι έρευνες του Αντώνη για τον Μαθιό βρίσκονται πάλι σ’ ένα τέλμα. Μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη περνάει στα χέρια του Διονύση. Η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του Άγη, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δύσκολες στιγμές για την Αργυρώ στο "Σασμό" - Αστέρης και Μαθιός τη σώζουν από τον...θάνατο

Αντώνης Κανάκης-Ευγενία Σαμαρά: Η σχέση τους που είχε κάνει τη showbiz να βουίξει - «Ζήσαμε μαζί...»