Αγωνία για την υγεία της Βίκυς Καγιά

Τι συνέβη;

Τι συνέβη στη Βίκυ Καγιά; Η ίδια, μπορεί σήμερα να είναι μια από τις πιο πετυχημένες Ελληνίδες, όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα ανθηρά για την παρουσιάστρια.

Expand player

Η Βίκυ Καγιά, η παρουσιάστρια του Star, πέρασε ένα πρόβλημα υγείας που της στέρησε την διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ. Ποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχε;

«Όταν ξεκίνησα στο εξωτερικό ήμουν μόνη μου. Προσπαθούσα να προσαρμοστώ σε μία ξένη χώρα, η απόρριψη ήταν πολύ μεγάλη και ο συναγωνισμός ήταν με θεές στο κάστινγκ.

Κατόπιν, ενώ ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου στο εξωτερικό, έπαθα μια μεγάλη ζημιά στο δέρμα μου και επέστρεψα στην Ελλάδα. Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να επανέλθει η επιδερμίδα μου.»

Στην συνέχεια, τονίζει: «Όταν επέστρεψα στη Νέα Υόρκη κι εκεί που νόμιζα ότι όλα ήταν στρωμένα, συνειδητοποίησα ότι είχα καταλήξει στο μηδέν. Επίσης, δύσκολη περίοδος σε καριέρα και ζωή ήταν όταν επέστρεψα στην τηλεόραση και για πέντε χρόνια δεν προλάβαινα να πιω νερό από τις δουλειές. Δεν μπορούσα να αξιολογήσω τι γίνεται και που βρίσκομαι. Έτρεχα, παντρεύτηκα και μετά χώρισα.

Εκείνα τα πέντε χρόνια δεν θυμάμαι να πω βήμα-βήμα τι έκανα, ήταν πολύ έντονα και γρήγορα. Εκείνη την περίοδο με έχασα, ήξερα μόνο που δουλεύω, ποιο ραντεβού έχω χάσει, ποιο ρόλο έχω στο σινεμά, στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Και ίσως να είναι και τα πέντε πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου, γιατί δοκιμαζόμουν σε νέα πράγματα. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ, αλλά πάλι καλά. Λειτούργησα με το ρητό «η σιωπή είναι χρυσός», δεν απαντούσα πουθενά και ήμουν συγκεντρωμένη στη δουλειά μου. Μέσα σε όλα αυτά κι ένας γάμος που δεν λειτούργησε.»

Η Βίκυ Καγιά, δεν δίστασε να κάνει και τον απολογισμό της…. «Γενικά, πάντως, στα 23 χρόνια επαγγελματικής πορείας, δεν μου έχουν έρθει εύκολα τα πράγματα. Κάποιοι νομίζουν ότι όλα αυτά τα χρόνια κάθομαι, κάνω νύχια και μαλλιά, και μου έρχονται τα κόκκινα χαλιά.

Δούλεψα σκληρά και μόνη μου για να φτάσω εδώ σήμερα. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου ανέμελο τα τελευταία 23 χρόνια. Γιατί είμαι στην εγρήγορση της δουλειάς που έχω επιλέξει, όπως το μόντελινγκ, την τηλεόραση, το θέατρο, τις ταινίες, το Fashion Workshop.»

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, πως πλέον βρίσκεται στην καλύτερή της φάση επαγγελματικά και προσωπικά!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Καταραμένη φτώχεια: Η Βίκυ Καγιά έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της και μείναμε «κάγκελο»

Βίκυ Καγιά: Όταν την ήξεραν ελάχιστοι και έκανε άκρως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ γυμνά (ΦΩΤΟ, 18+)