Σάλος με τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Εσύ, τι πηδάς;» - Έμεινε ξερός ο Νίκος Μουστινάς (Video)

Χαμός στο Ρουκ Zουκ

Στο 3ο επεισόδιο Ρουκ Ζουκ SPECIAL η λέξη ήταν το «παλούκι», ακούστηκε η «πονηρή» περιγραφή, «Εσύ, τι πηδάς;», και η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς και όλοι οι υπόλοιποι λύθηκαν στα γέλια. Παράλληλα, σε άλλο επεισόδιο μία παίκτρια του Ρουκ Ζουκ αποκάλυψε την πιο περίεργη φοβία της, με την Ζέτα Μακρυπούλια να μένει άφωνη

Expand player

Δείτε παρακάτω το σπαρταριστό στιγμιότυπο:

"Πάρτι" στο Twitter για την Φαίη Σκορδά – Οι ατάκες στο "Rouk Zouk Special" που έγιναν viral

Η ομάδα της εκπομπής "Πρωινό" του ΑΝΤ1 διαγωνίστηκε για καλό σκοπό στο "Rouk Zouk Special" το βράδυ της Κυριακής (22/11), με την Φαίη Σκορδά να βάζει "φωτιά" στο Twitter με τις ατάκες της.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά!

Η παρουσιάστρια όσο και αν το ήθελε δεν κατάφερνε να βοηθήσει την ομάδα της, με τη μία γκάφα να διαδέχεται την άλλη. Το Twitter δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τις επιδόσεις της στο τηλεπαιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής δέκα εκλεκτούς καλεσμένους, πρόσωπα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Γιώργος Παπαδάκης, Χρύσα Φώσκολου, Γιώργος Γρηγοριάδης, Τζένη Κρουσταλλακίδου και Λάζος Μαντικός από την εκπομπή "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ" ήρθαν αντιμέτωποι με τους Φαίη Σκορδά, Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη, Βαγγέλη Περρή και Πέτρο Συρίγο από την εκπομπή "ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ".

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ξέφυγε παίκτρια του Ρουκ Ζουκ - «Μας έχει γαμ@@»- Σοκαρίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο-ντροπή στο Ρουκ Ζουκ για τις γυναίκες - Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια (ΒΙΝΤΕΟ)