Η γη της ελιάς: Σοκαριστική εξέλιξη - Η δολοφονία και το έγκλημα που αποκαλύπτεται

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Απρόσμενες εξελίξεις έρχονται στο νέο επεισόδιο «Η γη της ελιάς», καθώς όπως αποκαλύπτει το spoiler, η Χάιδω είναι έτοιμη να πάρει το αίμα της πίσω και να δολοφονήσει τον άνθρωπο που σκότωσε την κόρη της! Με την ευκαιρία δες εδώ τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο «Η γη της ελιάς».

Expand player

Οι ισορροπίες στην Αρεόπολη είναι έτοιμες να αλλάξουν και πάλι με πρωταγωνίστρια την συνήθη ύποπτο Χάιδω Στεφανέα, που είναι αποφασισμένη να βρει ποιος είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της λίγο πριν εκείνη παντρευτεί τον Μάνο Βρεττάκο.

Για αυτό τον λόγο σκοπεύει να επισκεφθεί στη φυλακή τον Στέλιο Βαφέα προκειμένου να τον πιέσει να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του δολοφόνου κάτι που θα μάθει μόλις του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τότε εκείνη θα κάνει τα πάντα για να συγκεντρώσει αυτό το ποσό για να μάθει τον άνθρωπο που της άλλαξε προς το χειρότερο την ζωή της, πιστεύοντας πως αυτός είναι ο Στάθης Καπερνάρος.

Σε αυτή της την προσπάθεια θα έχει ως σύμμαχο και πάλι τον Νικόλα που του ζητά να της βρει μια καραμπίνα αλλά και να προσέχει τον Φίλιππο.

Η Χάιδω βρίσκει τα χρήματα τα οποία και παραδίδει στον Βαφέα που της αποκαλύπτει το όνομα του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από το διπλό φονικό του άντρα και της κόρης της.

Τότε, τον ρωτάει ποιος ήταν ο λόγος που η κόρη της έπεσε νεκρή με εκείνον να της απαντάει πως έγινε ως αντίποινα.

Πλέον η Χάιδω είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση και κρατώντας την καραμπίνα θα αναζητήσει τον άνθρωπο αυτό τον οποίο και θα σκοτώσει, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο αίματος στην Μάνη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η Γη της Ελιάς (24/11): Ο Στάθης και η Ιουλία σε αδιέξοδο ξανά - Τι της εκμυστηρεύεται;

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βλέπει τον γιο της να μιλά με την ερωμένη του άντρα της