Elif: «Η Μελέκ μου ρίχτηκε! Έχω γυναίκα και παιδί» - Το σατανικό σχέδιο του Σεντάντ

Οι σημερινές 18/11 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ο Σεντάντ στην σειρά Elif, συνεχίζει να λέει ψέματα σε όλη την γειτονιά για την Μελέκ. Φτάνει σε σημείο να πει παντού πως του ρίχτηκε, παρόλο που έχει οικογένεια. Έτσι, η γυναίκα δέχεται μεγάλη επίθεση.

Expand player

Ο Σεντάντ έχει φτάσει στο άλλο άκρο, αφού δεν δίστασε να πονέσει την Ασλί, απειλώντας την.

Οι 18/11 εξελίξεις στην Elif

Η Μελέκ και η Ασλί δέχονται συνέχεια ενοχλήσεις από τον Σεντάτ και η Μελέκ ξέρει πως πρέπει να βρουν σύντομα ένα νέο σπίτι για να προστατέψει την κόρη της. Τα οικονομικά προβλήματα όμως αποτελούν ένα μεγάλο εμπόδιο. Άλλη μια μητέρα, η Ζουλιντέ, η οποία προσπαθεί να προστατέψει και εκείνη το παιδί της, επίσης κακοποιείται από κάποιους κακούς ανθρώπους.

Ο Τουφάν και η Αλέβ συνεργάζονται για να κρατήσουν χώρια τη Ζουλιντέ από τον Σαφάκ. Ο Τουφάν εμφανίζεται μπροστά στον Σαφάκ και του λέει πως πρέπει να φύγει από τη ζωή της Ζουλιντέ. Στη συνέχεια ο Τουφάν απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα πει στον Εμιρχάν την αλήθεια.

Η Κιγιμέτ εκμεταλλεύεται την εύθραυστη ψυχολογία της Ματσιντέ και την κάνει να νιώθει ένοχη επειδή η ίδια ζούσε τόσα χρόνια στη φτώχεια. Ένα λάθος της Μπιρτσέ και του Ακίν κάνει έξαλλο τον Κερέμ, ο οποίος θέλει να είναι όλα υπό έλεγχο. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν ξέρουν πως πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αποκτήσουν ξανά την εμπιστοσύνη του Κερέμ και να επανορθώσουν για το λάθος τους.

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Elif: "Βάζεις ξένους στο σπίτι σου" - Η Μελέκ επιτίθεται στον Σεντάν (video)

Elif: Η Ζουλιντέ απειλείται ξανά - «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο Τουφάν!» (video)