Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Τι θα συμβεί όταν η Πωλίνα συναντήσει τον Μπουκουράν;

Τι θα δούμε σήμερα;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Expand player

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την Πένη να συνεχίζει να κρύβει τον Μπουκουράν στο πατρικό της, στο Καλαμίτσι.

Μέχρι τώρα τα πράγματα έχουν πάει καλά και το σπίτι εξελίσσεται σε ερωτική φωλιά του παράνομου ζευγαριού. Το πατρικό στο Καλαμίτσι όμως είναι ερωτική φωλιά και ενός άλλου παράνομου ζευγαριού.

Κάθε τόσο πηγαίνει εκεί η αδερφή της Πένης, η Πωλίνα με τον εραστή της, τον Τόλη Κακαλιούρα.

Η αναποδιά και τα ευτράπελα θα ξεκινήσουν την ημέρα που η Πωλίνα δανείζεται από την Πένη το αυτοκίνητο της και πηγαίνει με αυτό στο Καλαμίτσι σχεδιάζοντας να συναντήσει τον Τόλη.

Τι θα γίνει όταν η Πωλίνα συναντήσει τον Μπουκουράν;

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ιστορική στιγμή: Οι 5 ηθοποιοί του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που θα δούμε στους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα»

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί μια ιστορική σειρά, η οποία μέχρι και σήμερα μας κρατά συντροφιά, ενώ έχει αναδείξει ουκ ολίγους εξαιρετικούς ηθοποιούς με μεγάλη καριέρα.

Στα 23 χρόνια μετά την έναρξη της σειράς στον ΑΝΤ1, μια μεγάλη επανασύνδεση θα γίνει στο Mega, αφού βρίσκουμε πέντε ηθοποιούς της, που θα συμμετάσχουν στο «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», που την επόμενη εβδομάδα (15/10) θα κάνει πρεμιέρα.

Τα γυρίσματα της κωμικής σειράς συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πετυχημένου συγγραφικού διδύμου, Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και με μια ομάδα συντελεστών πίσω από τις κάμερες που εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι ηθοποιοί που... ξαναβρίσκονται

Μάνθος και Πέγκυ... ξανά μαζί

Ο έρωτας που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας. Γιατί σε αυτές η μία και μοναδική αγάπη του Μάνθου (πέρα από τις υπόλοιπες) είναι η Πέγκυ Καρρά ή Παναγιώτα Καραχισαρίδου. Βασίλης Κούκουρας και Μαρία Λεκάκη θα εμφανιστούν μαζί, ύστερα από 21 ολόκληρα χρόνια, στην νέα σειρά του Mega και, φυσικά, ανυπομονούμε να τους δούμε μαζί. Ιδανικά θα θέλαμε να αναβιώνει ένας έρωτας, που θα... τρέλαινε τους τηλεθεατές και το Twitter, αλλά δε γνωρίζουμε προς το παρόν τις σκέψεις των δημιουργών.

Η «μαύρη» χήρα

Κεντρικό ρόλο σε αυτή τη σειρά θα έχει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός, που πρόσφατα είχε προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε παίξει στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» στο ρόλο της Ιωάννας, ή αλλιώς της «μαύρης» χήρας στο επεισόδιο «Οι δούλες του Κατακουζένε».

Η αδελφή που δε θα ήθελε κανείς

Θυμάστε την Έφη, την... αντιπαθητική και ψυχρή αδελφή του Κατακουζηνού; Θα τη δούμε, λοιπόν, κι αυτή με τη Μαρία Γεωργιάδου, που τη γνωρίσαμε μέσα από πολλές δουλειές του Χάρη Ρώμα, να μη λείπει από το reunion.

Η... σκανδαλώδης φοιτήτρια

Η τελευταία ηθοποιός έρχεται από ένα απαγορευμένο επεισόδιο, όπου ο Κατακουζηνός καταγγέλλεται για παρενόχληση από φοιτήτριά του. Εκείνη ενσαρκώνεται από τη Βάσω Γουλιελμάκη, που παίζει επίσης στους «Συμπέθερους» και, μέσα στα χρόνια, δεν έχει χάσει τη γλύκα και την ομορφιά της ως γυναίκα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Οριστικό: Επανασύνδεση για Μάνθο Φουστάνο και Πέγκυ Καρρά 21 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Πάγωσε» ο Νίκος Μουτσινάς - Η γυναίκα που τον άφησε άναυδο